Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 200.000 km felett autót...

200.000 km felett autót vásárolni?

Figyelt kérdés

Kinéztem egy full felszerelt, 2014-es Mazda cx-5-ös autót.

Az autó tényleg gyönyörű állapotban van, mindenfele extra van benne (kamera, radar, automata váltó stb).

Az egész szervízről papír van, minden új rajta. Rendszám bármikor lekerdezhető.

Annyi, hogy az autóban 220.000km van. 4.5millió az ára.

Érdemes ennyi km-rel megvenni ezt azt autót.

Nem vagyok valami autózseni.

Válaszokat előre is köszönöm!

2022. dec. 7. 18:29
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Volt már 300 ezernél többet futott autóm is régebben (egy BMW E46 330d), nagy dízelhez méltóan sokat autópályázott Németországban mielőtt be lett hozva, azért volt benne olyan sok. 31x ezer volt benne mikor megvettem, 350 ezerrel adtam el 2 évvel később, ezalatt alig volt vele bármi problémám, és szépen működött, erős is volt, kényelmes is, mentünk vele külföldre is többször gond és aggodalom nélkül.

Viszont ez csak azért volt így, mert ismertük a második tulajt aki Németországban használta és akitől mi megvettük, tudtuk hogy az autó mire volt használva, és hogy nem volt sajnálva rá a szervizköltség, de ez látszott is rajta - soha nem mondtad volna meg róla hogy 300 van benne, főleg miután a kormányt újrabőröztük mert gyűrűnyomos volt.

Amúgy egyszer vezettem egy barátom olyan autóját is amiben 550 ezer volt akkor (Passat 5.5 TDI). Nem mondom hogy hibátlan volt de működött és túl sok gondja neki sem volt vele.

Nem jól tartott autót ennyi kilométerrel viszont nem vennék, ott már nagyon magas a rizikófaktor.

2022. dec. 8. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!