Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nem érdekli az alábbi...

Miért nem érdekli az alábbi meglátásom a rendőrséget ?

Figyelt kérdés
Adott egy útszakasz, amin van egy akadály. Aki előtt az akadály volt nem állt meg bar a szemből jövő autó megállt. Viszont a mögötte jövő autó figyelmetlenség miatt belement abba az autóba hátulról amelyik megállt hogy elengedje aki éppen kerüli az akadályt. Lattam a balesetet, az úr aki éppen az akadályt kerülte vele szembe erősen erőszakosan jött az az autó amelyik megállt végül. ( ebbe rohant bele az emögött levő figyelmetlen autos ). A rendőrségnek azt mondta nem adta meg az elsőbbséget, de én ugy lattam hogy még bőven volt ideje kerülni az akadályt , és az ur volt erőszakos amiért nem akart megallni. Kamera nincs ott ahol történt és a rendszámot senki nem jegyezte meg.( aki kikerülte az akadályt nem vette észre mi történt és tovább hajtott ). Szerintem a rendőrségnek figyelembe kellett volna venni az ur magatartását és nem csak a hölgyet felelősségre vonni, aki belehajtott az urba. Kocc volt így sérülés nincs. Egyébként végtelenül érdekel ha esetleg előkerül az autos akit vádolnak hogy nem adta meg az elsőbbséget az milyen büntetésre számíthat ? Bár sajnos a rendszámot stb senki nem jegyezte meg . Hasonló ügyem volt nekem is, ezért érdekel a dolog ?

2022. dec. 7. 17:09
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
61%
Idegbeteg ugribugri, más normális országokban (Hollandia, Svájc, stb) az elsőbbségről lemondás erőszakkal kikényszerítése fel sem merül. Akinek elsőbbségadási kötelezettsége van, az megvárja, ameddig minden tiszta, és mehet. És itt vége a történetnek. Minden más a te egykori fel nem dolgozott frusztrációd kivetítése minden idősebb ősz hajú sofőrre. Akik látatlanban jobban vezetnek mint te, ez biztos.
2022. dec. 7. 21:41
 32/35 NTBS ***** válasza:
Sok a dolguk. Inkább az a kérdés, te miért foglalkozol vele ennyit.
2022. dec. 8. 06:52
 33/35 A kérdező kommentje:
Csak mert elég furcsa volt ezt az egészet látni és megélni. Főleg hogy gyökérséf miatt történt és velem is történt már hasonló szituáció.
2022. dec. 8. 08:11
 34/35 anonim ***** válasza:

Valljuk be a rendőröknek van éppen elég baja, dolga, nem feltétlenül fognak egy ismeretlen autós után nyomozni, csak azért, hogy megbüntethessék 30 ezer Forintra.

Mert hogy maximum ilyen szintű "büntetést" kaphatna, de látatlanban azt sem fogják behajtani rajta. Cserébe 10x ennyibe kerülne a papírmunka amit senki nem fizet ki.

Akárhogy nézzük, balesetnél egyszerű jogi viszonyokat néznek. Betartotta a követési távolságot? Nem. Kész.

2022. dec. 8. 11:36
 35/35 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy nem értem a kérdező mit pörög ezen ennyit, uram, hölgyem, ez megúszta az megúszta. Közben ő is követési távolságról hadovál.

Mondjuk alapból erősen kamunak tűnik a sztori hogy egy koccanás miatt ő is megvárja a rendőrt és elkezd "beleokoskodni" a történetbe :D

2022. dec. 8. 11:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!