A motorok kizárólag nyáron, tiszta időben használhatóak?
Sokat gondolkodtam rajta miért csak nyáron látok motorosokat, akkor is csakis szinte akkor ha verőfényes napsütés van és sehol egy felhő az égen... éjszaka, esőben, télen hirtelen eltűnnek a motorosok :D
És belegondoltam hogy mennyire instabil még száraz úton is az egész, egy kis kiszórt kavics és már el is esnek simán, szóval nem csodálom hogy nem mennek ki, télen gondolom lefagynának a motorról még száraz időben is.
Akkor nem haszontalan egy kicsit az egész? Félreértés ne essék, én is most csinálom a motoros jogsit, de én hobbiként fogom fel, nem hiszem hogy túl élhető dolog lenne autót helyettesíteni a motorral...
De a tapasztaltabb motorosok véleményére azért kíváncsi lennék, hogy ők hogy gondolják.
"A motorok kizárólag nyáron, tiszta időben használhatóak?"
Nem.
"Akkor nem haszontalan egy kicsit az egész?"
Nem.
akkor igazából a feltevésem egy része igaz, hogy a motort csak nyáron lehet használni, néztem 1-2 videót és a havon szinte lehetetlen motorozni, egy kicsit nagyobb gázadás és már ugrik is ki a sofőr alól a motor, plusz többen említették itt a téli hideget.
köszi a válaszokat!
Hát én amikor utoljára néztem, a telen és nyáron kívül még volt 2 másik évszak.
Úgyhogy nem, nem igaz ez a feltételezésed sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!