Az érintőképernyős vagy a kapcsolós műszerfal a jobb?
Figyelt kérdés
Az új autókba már alig raknak fizikai gombokat, helyette egy tablet van a középkonzol helyén.2022. nov. 23. 23:27
31/53 anonim válasza:
Pont erről beszélek, hogy a jó ízlést egy fix dolognak mondod, mikor az rohadtul szubjektív, hogy kinek mi tetszik. Nekem sokkal jobban tetszenek a modern, érintőképernyős belső terek.
32/53 anonim válasza:
Nekem mindegy, a léyneg hogy működjön.
33/53 A kérdező kommentje:
A Star Warsban is kapcsolós műszerfal volt az űrhajóban, mégsem mondta rá senki, hogy maradi
2022. nov. 24. 20:30
34/53 anonim válasza:
#33: atyaúristen de alacsony a színvonal
35/53 anonim válasza:
#33 Pont abban a világban is élsz kb…😃🤣
36/53 A kérdező kommentje:
Aki szereti a kocsikat, annak van igénye a kapcsolós műszerfalhoz és nem egy guruló okostelefont akar.
Meg láttam videót, hogy az S Merciben a középkonzolon vezetés közben gombfociztak. Balesetveszélyes…
2022. nov. 24. 21:53
37/53 anonim válasza:
Aki ilyen ostoba retardált, az a nyomógombos autókban is megoldja hogy ne a vezetésre figyeljen. Ne legyel már ennyire primitív!!
Imádom a kocsikat, és mégsincs semmi bajom a kijelzőkkel.
Maradi vagy, amivel nincs is semmi baj, de akkor legalább ne beszéljed a baromságaidat.
38/53 anonim válasza:
Autóbuzéria témában elég nehéz nem maradinak lenni ugyanis manapság nincsenek autók, műanyag, fröccsöntött, unalmas közlekedőedények vannak.
39/53 anonim válasza:
Gondolom okostelefod sincsen, mert azon sincsenek gombok...
40/53 A kérdező kommentje:
Teljesen más kategória telefonon netezni meg autót vezetni. Az autónak meg kell adnia a vezetési élményt, ehhez meg hozzátartozik a gombok nyomogatása.
2022. nov. 25. 03:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!