Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az érintőképernyős vagy a...

Az érintőképernyős vagy a kapcsolós műszerfal a jobb?

Figyelt kérdés
Az új autókba már alig raknak fizikai gombokat, helyette egy tablet van a középkonzol helyén.

2022. nov. 23. 23:27
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
100%

A vegyes a legjobb, ahogy az a legtöbb modern autóban megtalálható.

Fizikai gombok a leggyakrabban használt funkcióknak és nagy érintőképernyő a mélyebb beállításoknak.

Csak gombos autók max a nagyon fapad kategóriában lesznek, vagy talán már ott sem.

Walkmant sem vesz már senki zenehallgatásra.

2022. nov. 24. 09:30
 12/53 anonim ***** válasza:
100%
Nekem vannak gombok a váltónál a “tablethez”, és így mondhatni mèg jobb is mint a hagyományos műszerfal.
2022. nov. 24. 09:49
 13/53 anonim ***** válasza:
100%
Egy modern autóban egyszerűen annyi funkció van, hogy csupán gombokkal nagyon nehéz megoldani, hogy mind használható legyen. Én személy szerint igyekszem mindent a kormányról vezérelni. Amikor állok, akkor viszont kényelmes az érintőképernyőről állítani (pl navigáció).
2022. nov. 24. 11:41
 14/53 A kérdező kommentje:
Nekem nagyon nem jön be az erintőképernyőt. Ezért nem is vennék új autót. Ezek már nem igazi autók
2022. nov. 24. 14:20
 15/53 anonim ***** válasza:
69%

Hazudsz.

Azért nem vennél új autót, mert nem engedheted meg magadnak.

Csak ennél sokkal jobban hangzik azt mondani, hogy "nem tetszik".

Szerencsetlenségedre sajnos ezen az álcán elég egyszerű átlátni.

2022. nov. 24. 14:39
 16/53 anonim ***** válasza:
100%
#14 Szerintem meg nyugodtan próbálj meg egyet, a jót könnyű megszokni ;)
2022. nov. 24. 15:00
 17/53 A kérdező kommentje:

Nekem az tetszik, ha jó nagy műszerfal, tele gombokkal. Meg legyen jó hangos, mint egy teherautó.

Soha nem jöttek be ezek a csicsás dolgok. Faházban sem laknék, jobban szeretem a téglát és a vasbetont. Az autó is ugyan ez, legyen minél nagyobb, keményebb, durvább.

2022. nov. 24. 15:53
 18/53 anonim ***** válasza:
100%
Miért, akkor mik, játékautók? :D ne nevettesd már magad. Mondd azt szimplán hogy neked nem tetszik és el van intézve a dolog.
2022. nov. 24. 15:54
 19/53 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Tessék ez egy vadiúj Ineos Grenadier műszerfala. Hatalmas gombok, amiket kesztyűben is könnyet lehet kezelni. Az egész autó egy tank szinte.

Ha most megrendeled még megkaphatod 30 millió alatt.

Hajrá!

2022. nov. 24. 16:04
 20/53 A kérdező kommentje:
Na ez gyönyörű! Ineos? Életemben nem hallottam még erről a márkáról. De érdekes. Ezek tudják, milyennek kell lennie egy autó belterének! Szedánjuk nincs esetleg?
2022. nov. 24. 16:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!