Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mikor teszik már végre kötelez...

Mikor teszik már végre kötelezővé járművekben a kamerát? Sose tudná a szabálytalankodó hogy ki jelenti fel.

Figyelt kérdés
2022. nov. 23. 10:29
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

Normális embereknek inkább az a kívánságuk hogy megelőzhetők legyenek a hülyegyerekek által okozott balesetek.

Nem az hogy hogyan tudnák eltussolni az ilyen ügyeiket.

2022. nov. 23. 11:56
 12/33 anonim ***** válasza:
Normális emberek inkább a saját életükkel foglalkoznak, nem a másét próbálják mételyezni. :)
2022. nov. 23. 12:00
 13/33 A kérdező kommentje:

10es,Ausztriában pl a szemetelésért nyilvánosan rádszólnak, ezt is átvehetnénk. Itt nálunk a szemlesütés van divatban jelenleg, nem szólok, nem látok, nem hallok semmit, nehogy még bajom legyen belőle.

Ha összefognának az emberek és nem csak a rendőrökre várna mindenki (ami gyakorlatilag nincs) ki lehetne gyomlálni a notórius elmebetegeket az utakról. Nem kell anyázás meg mutogatás, itt van a kamerán apukám, van kérdés?

2022. nov. 23. 12:02
 14/33 A kérdező kommentje:
12 ez nagyon rózsaszín ködös,jó volna, de sajna ez nem így megy.
2022. nov. 23. 12:03
 15/33 anonim ***** válasza:
A problem ott van hogy a fajtádnak nem csak az az elmebeteg aki ténylegesen az és nem normális, hanem arra is fröcsögve hörög a saját kocsijában habzó szájjal aki csak nem indexel, vagy olyan színű a kocsija ami neki nem tetszik, vagy csak megelőzi valaki mert miért nem elég másoknak a 40kilóméter per óra. :D :D
2022. nov. 23. 12:07
 16/33 anonim ***** válasza:
A foglalkozz a magad dolgával azért nem jó ellenérv, mert pont azt teszi. Aki úgy vezet, mint egy állat, annak sokkal nagyobb a kockázata, hogy balesetet csinál, és senki sem szeretne egy ilyennel találkozni. A baj az lenne, hogy mindenki elkezdené a másikat felnyomni mert nem indexelt, mert átlépte a zárót, mert nem engedte el a gyalogost aki amúgy a 4 sávos út túlsó oldalán volt még... emiatt nem lenne kapacitása a rendőrségnek kiszűrni azokat a szabálytalanságokat amik megérnének egy jogosítvány elvételt azonnal.
2022. nov. 23. 12:08
 17/33 anonim ***** válasza:
#16 a netre felkerülő videók jelentős hányada úgy kerül fel hogy 5 kilóméter záróvonal mellett a kamerás megy harminckilenccel, éjjel egykor a kuka üres úton, aztán ha valaki megelőzi akkor gyorsan kivágja belőle az előzést, és már küldi is..
2022. nov. 23. 12:11
 18/33 A kérdező kommentje:

15 szedned kéne valamit szerintem.

Nem kell jelentgetni, egyáltalán. Én a gyorshajtókról, a leszorítósokról, elsőbbséget figyelmen kívül hagyókról, drogosan, ittasan vezetőkről, mentőket nem elengedőkről irtam, és még sorolhatnám azokat a veszélyes manővereket amikben ártatlan embereket sodornak balesetekbe. Lehet hogy 2x meggondolnák ha a mögötte lévő lekamerázza és mehet a csekk.

2022. nov. 23. 12:13
 19/33 A kérdező kommentje:
Ezeket a piti szabálysértéseket nem tenné fel senki, mert ezek nem súlyosak, nem veszélyeztetnek senkit.
2022. nov. 23. 12:15
 20/33 anonim ***** válasza:
100%

Felteszik a pitiket is. az ember féreg fajta. :)

Nyilván én is tudok napi szinten mutogatni sofőrökre akiket tényleg ki kéne szűrni, de nekem ebben elég magas az ingerküszöböm.

2022. nov. 23. 12:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!