Mikor teszik már végre kötelezővé járművekben a kamerát? Sose tudná a szabálytalankodó hogy ki jelenti fel.
Normális embereknek inkább az a kívánságuk hogy megelőzhetők legyenek a hülyegyerekek által okozott balesetek.
Nem az hogy hogyan tudnák eltussolni az ilyen ügyeiket.
10es,Ausztriában pl a szemetelésért nyilvánosan rádszólnak, ezt is átvehetnénk. Itt nálunk a szemlesütés van divatban jelenleg, nem szólok, nem látok, nem hallok semmit, nehogy még bajom legyen belőle.
Ha összefognának az emberek és nem csak a rendőrökre várna mindenki (ami gyakorlatilag nincs) ki lehetne gyomlálni a notórius elmebetegeket az utakról. Nem kell anyázás meg mutogatás, itt van a kamerán apukám, van kérdés?
15 szedned kéne valamit szerintem.
Nem kell jelentgetni, egyáltalán. Én a gyorshajtókról, a leszorítósokról, elsőbbséget figyelmen kívül hagyókról, drogosan, ittasan vezetőkről, mentőket nem elengedőkről irtam, és még sorolhatnám azokat a veszélyes manővereket amikben ártatlan embereket sodornak balesetekbe. Lehet hogy 2x meggondolnák ha a mögötte lévő lekamerázza és mehet a csekk.
Felteszik a pitiket is. az ember féreg fajta. :)
Nyilván én is tudok napi szinten mutogatni sofőrökre akiket tényleg ki kéne szűrni, de nekem ebben elég magas az ingerküszöböm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!