Létezik olyan csepptöltő, amiben van akkumulátor, és ott lehet hagyni a motortérben?
Köszi a válaszokat!
#1: 1 éves az akku, de gyakorta csak hétvégén használom az autót, családi okokból kifolyólag szükségem van rá (olvastam más kérdések alatt olyan javaslatot, hogy "ha nem használod, add ez az autót" :) de ez nem opció. Hatalmas utakra nem megyek ilyenkor sem, meg persze igyekszem karban tartani az akkut, de lehetőség szerint sem az élettartamát nem csökkenteném, sem magamnak nem okoznék fejfájást, hogy nem indul az autó.
Nincs olyan, ami baj, ha elveszik, viszont nincs zár az autón, így csak központi zárral nyitható, így a sarulehúzás sajnos nem jó irány.
Anno a menetrögzítő kamera fogyasztott (parking mode), de kikapcsoltam.
#2: Igen, így értettem. A napelemet valahol el kellene helyezni, valamint, ugyan tegnap pont sütött a nap egy kicsit, de azért télen nem fürdünk benne :)
#3:
Sikerült véletlenül elküldeni a hozzászólást.
Szóval...
#3: Számomra nagyon is van értelme.
#4: Köszi, ez tetszik, fogom majd figyelni, hátha látok ilyesmit újságban. Illetve tovább keresgélek, de eddig semmi értelmeset/hasonlót nem láttam.
Ha ~okosabb az eszköz, akkor nem félnék otthagyni. Bármit persze nem.
Lehet, hogy az a legegyszerűbb, ha veszel egy kis 12V-os motorkerékpár akksit és egy töltőt. Általában ott hagyod az autóban és néhány naponta felviszed a lakásba tölteni.
Vagy akár fordítva. Kiveszed a nagy akksit és otthagyod a kicsit, hogy nyissa ki a zárat.
pl. [link]
És érdemes Kínából rendelni egy szivargyujtóba dugható feszmérőt, hogy tudjad, hogy mikor kell a nagy akksit tölteni.
Vagy itthonról kicsit drágábban:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!