Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek a kettőstömegű...

Szerintetek a kettőstömegű lendkerék hibásodott meg?

Figyelt kérdés
Van egy Audi A4 B7-em, 2.0TFSI és CVT váltó van benne. Az autó hibakód mentes, a váltó fel lett újítva és hibátlanul teszi a dolgát. Már egy ideje első hideg indításkor kopogó hang hallatszik az anyósüléssel szembeni részről a műszerfal alatt / előtt. Nem tudom pontosan, mert ez a jelenség kb 5 percig van jelen csak, és nem tudtam rendesen megfigyelni. Amint a motor eléri a 60-as hőfokot, akkor ez a kopogó hang megszűnik, és utána hiába teszem le az autót pár órára, megvárom míg lemegy 0-ra a hőfok, utána már nem hallani ezt a hangot, csakis első reggeli hideg indításkor van ez... Mielőtt elviszem szervizbe gondoltam megkérdezlek titeket, ha bárkinek volt tapasztalata ezzel vagy tudná mi lehet ez pontosan..

2022. nov. 21. 21:05
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem nem, rossz kettőstömegű nem csak hidegen kopog, de hát ugye semmi sem biztos.
2022. nov. 22. 07:04
 2/2 anonim ***** válasza:
Semmi baja nincs annak.
2022. nov. 22. 07:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!