Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen egy rossz kettőstömegű...

Milyen egy rossz kettőstömegű lendkerék? Meddig lehet használni csere nélkül?

Figyelt kérdés
2022. nov. 9. 17:40
 1/2 anonim ***** válasza:

Én annyit vettem észre, hogy félig kinyomott kuplungnál alapjáraton, ahogy álltam be a garázsba, zárt térben hallani lehetett hogy valami zakatol. Ha felengedtem, vagy benyomtam a kuplungot, elhallgatott. Semmi mást nem vettem észre. Szervizben azt mondták, hogy mikor levették, a második legrosszabb állapotban volt, amit valaha láttak. Pont a teljes széthullás határán volt a lendkerék.

Kb 1-2 hét után mentem szervizbe, ahogy észrevettem. De lehet hogy egy ideje ilyen volt már, csak lehúzott ablaknál, zárt térben lehetett hallani. Semmi koppanás vagy ilyesmi, amit szoktak emlegetni. Igaz mindig kinyomott kuplunggal indítom és állítom le a motort.

2022. nov. 9. 18:02
 2/2 anonim ***** válasza:

Kattogás, indításkor csörgés, járó motornál vibráció.

Ezek a legfőbb tünetek.

Minél előbb cserélni kell, nem szabad halogatni, mert ha szétmegy, sokkal nagyobb kárt fog okozni.

2022. nov. 9. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!