Bmw e90 vagy f30 tetszik nektek jobban?
Figyelt kérdés
Műszaki adatok, megbízhatóságtól és egyéb dolgoktól eltekintve, kizárólagosan kinézetet figyelembe véve, melyik tetszik nektek jobban?2022. nov. 18. 10:29
1/5 anonim válasza:
Hát azért az sem mindegy hogy egy fapad változat vagy M Sport csomag. Nekem mindkettő tetszik, jelenleg egy még fiatalabb E90-em van.
2/5 anonim válasza:
Külsőleg-belsőleg egyértelműen az f30 a jobb.
3/5 anonim válasza:
Az F30 jobb autó, nekem utolsó faceliftes E90-em volt (325i), már eladtam, most F10-em van, de jó barátomnak F30 van így azt is vezettem, próbáltam. Minden téren jobb, a futómű egyszerre kényelmesebb és sportosabb is (az enyém is M csomagos volt, az F30 is), a beltér igényesebbnek hat és jobb az anyaghasználat, a hangszigetelés jobb, gyakorlatilag minden jobb.
4/5 anonim válasza:
Én inkább Audi fan vagyok, de az f30 és f32 tetszik a BMW-ben, egyszer szinte vettem egy tűzpiros f30at egy aukciós oldalon, de végül felment az ára és nem vettem meg, az E90 pedig nem tetszik.
5/5 anonim válasza:
Valamiért nekem egyik 3as sem a világom.Ha muszáj a 3asnál maradni akkor nyílván F30, szebb jobb fiatalabb, de személyes véleményem szerint inkább egy F10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!