A legtöbb kocsit miért 180 valahány ezer kilométerre tekerik vissza?
Szerintem sem olyan ritka a keveset futott autó mint azt sokan gondolják. Sőt, szerintem sokkal ritkább az aki évi 40-50 ezret megy vele. Azok eladják 2-300 ezernél.
Nekünk a családban is több autó van aminek nagoyn alacsony a futásteljesítménye.
Édesanyám autója pl. 2006-os és 90 ezer van benne, pedig dízel. Nagybátyám autója 2003-as, 130 ezerrel, de az benzines.
Igen, ez így van.
Viszont cserébe a céges autó általában karban van tartva, mivel munkaeszköz mindig mindent megcsinálnak rajta. Apám cégénél is van egy 600 ezret futott dízel 6-os Passat, és tulajdonképpen hibátlan állapotuú.
"Csak munkába járásra (5 km) meg bevásárlasra használom."
Én erre mondjuk sajnálnék egy autót kínozni. Még ha benzines is, télen biztosan nem melegszik be. 5 km-re ott a bicikli, vagy busz, vagy ha minden kötél szakad, néha nem is gyalogolnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!