Hengerfejes lehet?
Figyelt kérdés
Kaptam egy benzin-gázos cégesautót. Kicsit kéknek látom a füstöt, de nem tudom igazából mennyire lenne kék ha hengerfejes lenne. Heti kB 2-3 liter motorolajat fogyaszt és én nem igazán láttam alatta olaj tocsákat csak kisebb cseppeket. Reggel amikor beinditom az autót hagyom járni egy kicsit és fekete lesz a fű a kipufogó mögött kicsit talán olajos is. Igazából engem nem érdekel mert szóltam hogy nagyon fogy az olaj és sűrűbb olajat kellett beleöntenem tehát a cég döntése ez én csak kíváncsi vagyok. 10w40et megette heti 3 literét. Csak benzinnel használom2022. nov. 15. 10:43
1/5 anonim válasza:
Szelepszár szimmering vagy hengerfej. Sajnos senki se távgyógyító, látnia kéne egy szerelőnek. Bár egy 3 literes olajfogyasztás egy hónap alatt is extrém, hacsaknem 0-24 mész vele.
2/5 anonim válasza:
Vedd le az olajbeöntö kupakják és nézd meg hogy a kupak belsejében
látható e szürkés szinü nyálkás lerakódás. Ha látható benn ilyen akkor
nagyon valószínü a hengerfejtömkö!
3/5 anonim válasza:
Szelepszárszimering. Reméljük csak 8 szelepes és nem 16 akkor öngyilkos lesz a szerelő 16x kcserélni egy körömnyi kis gumi alkatrészt de cserébe lebontani a motor tetejét XDDD
4/5 A kérdező kommentje:
KB 20-30km megyek vele egy nap :D Nem hiszem hogy fogja szerelő látni addig amíg megnem hal. Többször jeleztem a problémát, mindig kaptam pénzt olajra. A szervoolaj is olyan hogy tele töltöm a tartályt és üvölt a kocsi amikor vezeted kB 20km-et utána meg megint üres a tartály és nincs szervo de az sem probléma szóval igazából csak várom hogy valami történjen hátha kapok egy vezethető autót is
2022. nov. 15. 15:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!