Motorkerékpár blokkokban mekkora szelephézagoló korongokat használnak?
Figyelt kérdés
Lehet venni szetteket de nagyon sok féle átmérő létezik:
7,48. 9,48. 10. 13. 25. 29. 29,5. 8,8. 8,9mm átmérőben léteznek ahogy néztem. De ezek közül lehet van autóhoz használatos is, nem tudom. Melyik az általános motorhoz?
2022. nov. 15. 08:05
1/3 anonim válasza:
Olyan nincs.
Szigorúan ki kell venni a régit, és az alapján venni másikat.
De ha rákeresel a motorkódra, meg valve spacer, akkor kidobja a jót.
2/3 anonim válasza:
Nincs általános.
Ahogy az 1. írja vedd ki és a szerint vásárolj.
De lehet csak meg kell síkköszörülni és jó lesz az.
Mert csökken a szelep hézag idővel és ezt úgy lehet javitani hogy hozzá köszörülik a lapkát.
Persze ez elég kényes munka, már lemérni is.
3/3 A kérdező kommentje:
értem, köszönöm, tehát amikor egy szervizben hézagot állítanak, akkor a mérés után egyesével megrendelgetik a szükséges korongokat? mert lehet darabra is venni, és gondolom egy kis szerviz nem fog mindegyik átmérőjűből készleten tartani egy komplett szettet aminek darabja van vagy 50ezer..
2022. nov. 15. 10:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!