Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szelephézag ha kicsit állítódo...

Szelephézag ha kicsit állítódott el annak már van hangja?

Figyelt kérdés
16 szelepes autónk ha több szelepe kicsit elállítódik az már hallható csattogást produkál?
2022. máj. 27. 08:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem tud elállítódni magától.
2022. máj. 27. 08:49
 2/3 anonim ***** válasza:
78%

Mit jelent neked a kicsi? Pár századra még nem fog csattogni, tizedből is kell neki 2-3 legalább.

Ugye csak az előírtnál nagyobb szelephézagnak van hangja, ha kevesebb van akkor az meghibásodáshoz vezet rövidebb úton, mintha csattogna.

40-50%-os eltérésnél én már szoktam hallani, hogy nem az igazi.

2022. máj. 27. 08:58
 3/3 anonim ***** válasza:

2 kérdés, hogy himbás vagy pogácsás a rendszer. Egy nagyságrendben más a megadott hézag.

Pogácsásból is egyszer megcseréltem egy régi fiat motoron kettőt, nem volt nagyobb eltérés1 tizednél, mégis úgy szólt mint nagyanyám singer varrógépe.

A hibásnál meg nem is tizedekről, hanem századokról beszélünk, és állítani is sűrűbben kell.

2022. máj. 27. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!