Egy 19 éves 306000km-es 1,6 benzin Vw Golf 4-est meg szabad venni 600000Ftért,ha pillanatnyilag jó állapotba van?
Az, hogy egy autó jó, vagy pénztemető, az nem csak évjárat és kilométer, hanem használat és karbantartás függő is. Nekem 15 év és 330 000 km alatt az Octavia-n elkopott a motor és elkezdett problémás lenni a karosszéria.
Van, aki sokkal több évet és sokkal több kilométert is bele tud tenni, van aki sokkal kevesebbet.
Összefoglalva: Egy nagyon alapos, szakember által végzett állapot felmérés után lehet megalapozott döntést hozni. (olyan 25 000-30 000 Ft)
#1 vagyok
A blokk belseje a mérvadó, a külsején max por, meg olajfolyást :)
Nem mennék jobban bele, a #3-as leírta a lényeget. Állapotfelmérés, szakember által.
amikor eladtam a dízel mazdámat, a kereskedő körbenézte, kérte nyissam fel a motorháztetőt...felnyitottam, és egy poros, koszos, de száraz tömböt látott...
-meg van véve!
Nem volt nyoma a motorblokk javításának(semmi másnak sem)
Van pénzed, újabb, kevesebbet futott példányra? Csak mert, ha nincs rá pénz a kocsi meg kell akkor teljesen mindegy mit mondott apud…
Egyébként 1.5 éve vettem egy Octavia 1.8T-t 355.000km volt benne most van benne 375.000km semmi komoly baja nem volt eddig. Nem látsz bele
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!