Lehet ekkora henger űrtartalom a motromba? Kép csatolva.
Figyelt kérdés
Vettem egy motrot, 450ccm. De most jobban megnéztem, a blokkon 670ccm-et ír. [link]
Akkor most lehet olyan, hogy a blokk 670-es, és benne a henger kisebb, vagyis 450-es? Vagy ha ez egy 670-es blokk, akkor akkora a henger is benne?
2022. nov. 13. 11:59
21/24 anonim válasza:
Valóban, a DR650-re gondoltam, csak úgy emlékeztem, hogy az krossz. Akkor ezt benéztem :)
22/24 anonim válasza:
Pfú, most jönnek vissza a fiatalkori emlékek, párszáz fős kis falu, körülötte erdők és sok földút meg szántás, havernak volt DR650-je, nekünk az akkor krosszmotor volt, fiatalság, bolondság :)
23/24 anonim válasza:
Én meg most akarok 47 évesen újra motorozni, és csinálom a A-s jogsit, és pont a DL650-es Suzukikal V-storm-okkal szemezgetek 😉
24/24 A kérdező kommentje:
Jaja, van a Suzuki DR (vagy DRZ) 650-es, de viszont a hondából van 500-as cross is. A Honda CR500. És két ütemü basszus :))))))
2022. nov. 14. 20:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!