Lehet ekkora henger űrtartalom a motromba? Kép csatolva.
Vettem egy motrot, 450ccm. De most jobban megnéztem, a blokkon 670ccm-et ír. [link]
Akkor most lehet olyan, hogy a blokk 670-es, és benne a henger kisebb, vagyis 450-es? Vagy ha ez egy 670-es blokk, akkor akkora a henger is benne?
a motrod 450-ccmes, az olajtartály 650 ccm..
Felesleges túlkombinálni.
Nézd megna forgalmit. Abban benne van a motrod hengerűrtartalma. Ha 450, akkor az annyi.a többi
csak álom.
#10- Honda CRF 450, Csak összezavart az a jelölés, az olaj melett, de a 12-es leírta a tutit. Csak tényleg összezavart a betöltendő olaj menyisége, köbcentibe van megadva.
#12- Nincs forgalmija, be sem lehet íratni, ezen nincs semmi, csak első-hátsó fék, gáz, kuplung, váltó.
#11- Igen sajnos. De hogy mentségemre szóljon, sokakat összezavarna ez a bizonyos kiírás a motoron.
Nézd kérdező a szervízkönyvben is köbcentiben van az olajmennyiség ;) , csak évjárat valószínűleg más, ezért van eltérés a mennyiségben
Egyébként két dolog. Én úgy tudom, hogy crossmotorból a legnagyobb kategória az 500-as, tehát ha ennyire benne vagy a dologban akkor ilyen feltételezés, hogy a tied 670-es azért egy kicsit ciki. Másfelől, lehet neked jól megy, de ráül egy versenyző, és azt mondja, hogy mi ez a sza..r, ennek nem így kellene mennie.
Csak mellékesen jegyzem meg hogy japánban amúgy is megesik, hogy köbcentit használnak a megszokott cl-dl-l trió helyett pl üdítőkön és hasonlókon is.
Ott ez egy megszokott és jogilag is elfogadott dolog, Honda meg éppenséggel japán...
#19! Igen a Suzuki DR-ben tényleg van 650-es, csak éppen az utcai enduró és nem crossmotor, és a 34kWattos teljesítményével nem is lenne alkalmas pályára.
A gyár mostani 650-ese meg V2-es túragép.
Konkrét crossmotorban meg max 500-as gépeket találtam, de ha te tudsz mutatni nagyobbat, akkor szivesen látom a linket, hiszen mindenki tévedhet, és nem vagyok a verseny szakértője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!