Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Jol csinaltam, ebben a szituac...

Jol csinaltam, ebben a szituacioban?

Figyelt kérdés
Friss jogsis vagyok, tegnap kozeledtem egy keresztezodes felé, kb 10meterrel elott volt egy Zebra majd kozvetlen a zebra után a lámpa ami piros volt. Atmentem a zebran ugy hogy ne logjak rá de még lássam mikor vált a lámpa zöldre, mikor zöld lett kb 2mre rá meg volt egy stop tábla, aminel megalltam korulnezem es ugy mentem be a keresztezodesbe. Ott hirtelen nem annyira ertettem a szitut, hogy miert van lampa aztan mogotte stop tabla is meg hogy a lámpa a gyalogátkelőre vonatkozik-e de mivel mogotte volt igy azt gondoltam, hogy nem.
2022. nov. 12. 06:24
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
75%
Nagyon durva.
2022. nov. 14. 09:26
 22/33 anonim ***** válasza:
82%
#20 Nem úgy csinálunk, mintha tökéletesek lennénk, csak tisztában vagyunk azzal, hogy átlagos idióták vagyunk, nem olyan idióták, amire a kérdést olvasva konkrétan szavakat nem találok.
2022. nov. 14. 11:25
 23/33 A kérdező kommentje:
Hat te nevezed magad idiotanak es meg atlagosnak is 😂😂 van baj.
2022. nov. 14. 20:44
 24/33 anonim ***** válasza:
100%
Jól van, ne bántsátok tovább szegény kérdezőt, láthatóan debil szegény.
2022. nov. 14. 20:48
 25/33 anonim ***** válasza:
75%
#23 Hát számodra még a csapást sem lehet enyhíteni anélkül, hogy ne neked álljon feljebb. Menjél haza magadnak, mert még kétszer válaszolok és majdnem olyan szánalmas leszek, mint te.
2022. nov. 14. 21:31
 26/33 A kérdező kommentje:
Hat mar reg sokkal szanalmasabb vagy 😂 habzo szajjal vergodsz itt mert megalltam egy stoptablanal 2mpre 😂es mar elvenned a jogsimat meg szerintem meg is gyilkolnal amilyen stilusban frocsogsz itt. Oke hibaztam, nem lett belole semmi baj meg amugy is nehezen lehetne ha a 2metert gurulok elore es megallok 2mpre. De gondolom te padlogazzal indulsz minden zold lampara es berongyolsz a keresztezodesbe 😂😂
2022. nov. 14. 22:35
 27/33 anonim ***** válasza:
75%
Mégis ki mondta, hogy elvenném a jogsidat, a másik vádat nem is említve??? Az érettségidet venném el, mert a szövegértéssel vannak irtó nagy bajok.
2022. nov. 14. 23:07
 28/33 anonim ***** válasza:
82%
Kérdeztél, elmondtuk, hogy hülyeséget csináltál, te egyesével mindenkinek beszóltál cserébe. Ennyi történt. Senki nem venné el a jogsidat.
2022. nov. 14. 23:07
 29/33 A kérdező kommentje:
Hanyan leirtatok, hogy hogyan lehet nrkem jogsim stb. Kozben lemernem fogadni hogy ti akar mar ennel sokkal nagyobbat is hibaztatok
2022. nov. 15. 17:09
 30/33 anonim ***** válasza:
100%
#29 Én mondjuk nem írtam ilyet, szóval attól, hogy van, aki ilyet írt, nem kell nekem támadni. Azt sem tudod, melyik választ írtam én, kezdjük ott. És igen, hibáztam én is nagyobbat, tanultam is belőle. Szerencsére nem lett semmilyen szintű baleset belőle, és nem is hirdettem az interneten, hogy házhoz menjek a beszólásokért és jól besértődjek cserébe, mert felnőtt ember vagyok.
2022. nov. 15. 17:11
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!