Ezt hogyan kell értelmezni?
Figyelt kérdés
Felkapcsolja a helyzetjelzőt, távolsági fényt, de mi az a két kicsi fény az első lökhárítón?
2022. nov. 10. 18:55
2/9 anonim válasza:
Vagy a szélességjelző, ha a lökhárító oldalán lévő lámpára gondolsz
3/9 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam. Hol van az az enyémről?
2022. nov. 10. 19:12
4/9 anonim válasza:
Ködlámpa.
Az oldalsó borostyánsárga pedig szélességjelző, ami Európában nincs.
Ha most tanulod a kreszt, akkor ne ez alapján tanuld, mert az USA-ban kicsit mások a lámpák.
5/9 A kérdező kommentje:
De láttam már máskor is amerikai autót, és nem volt rajta ilyen jelző. Eszerint nem mindegyiken van.
2022. nov. 10. 19:13
6/9 anonim válasza:
A borostyánsárga hosszúkásra, vagy kis kerekre gondolsz?
7/9 anonim válasza:
Fene tudja, lehet hogy bizonyos államokba nem kell. De az is lehet, hogy amit láttál az már európai szabványra volt alakítva.
8/9 anonim válasza:
Szélességjelző, kisteheren itthon is látni - bár én két hete még olyan ukrán rendszámos Porsche Cayenne-t is láttam, aminek piroson villogott az indexe, az USA-ban és Kanadában az is szabályos.
9/9 A kérdező kommentje:
Közben elolvastam az idevonatkozó szabályt, és nálunk is engedélyezett a szélességjelző.
"(4) Minden járművet fel szabad szerelni a jármű oldalán elhelyezett oldalirányban fényt kibocsátó, nem vakító, oldalsó helyzetjelző lámpával (lámpákkal). A jármű hosszának hátsó harmadában elhelyezett oldalsó helyzetjelző lámpa borostyánsárga vagy piros, az ennél előbbre elhelyezett lámpa csak borostyánsárga fényt bocsáthat ki."
Ez jó, mert nekem tetszik, faterommal csináltatok az autómra.
2022. nov. 11. 21:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!