Benzines autóval mért rosszabb nekem el indulni ?
Figyelt kérdés
Dieselen tanultam vezetni és meg szoktam azt hogy ott engedem a kuplungot el kezd gurulni a autó és adok neki gázt és megy . Viszont a benzines autónál hiába engedem a kuplungot ott egyáltalán nem fog a autó meg indulni ? Mert vezettem egyik haverom autóját ami benzines ott nagyon fent fogott a kuplung még mikor fel se engedtem a kuplungot már kis gázt kellett is neki adnom mert ha nem le fulladt viszont mivel nagyon fent fogott neki a kuplung alig bírtam ki tapasztalni. Létezik olyan hogy nagyon fent fog egy autóba a kuplung ?2022. nov. 7. 16:13
11/21 anonim válasza:
#10 Én mondjuk mindenkitől 1 méterre állok, a mögöttem levő dudál is, hogy miért nem megyek előrébb, pont azért, mert merem remélni, hogy 50 centinél többet senki nem gurul vissza. De örülök, hogy te látatlanban is ilyen k*rva okos vagy.
12/21 anonim válasza:
Mellesleg 20 centire is állhatnék, az lenne a hibás, aki nem tud elindulni normálisan. Csicska.
13/21 anonim válasza:
Hát állhatsz te úgy ahogy akarsz, de megszívtad, ha béna az előtted lévő sofőr. A te autód is bánja.
14/21 anonim válasza:
#13 Az enyém biztos nem, mert a sz*rt is kiperelem az előttem levőből, ha rámgurul. Van időm a pirosnál megnézni a rendszámát.
15/21 anonim válasza:
#9 Vw-ek zömében volt már a 2000es évek elején, nem bentleyről beszélek
16/21 anonim válasza:
#15 Ne szórakozzunk már... 5 éves Honda Accordban nincs visszagurulásgátló. :D
17/21 anonim válasza:
#16, ahogy 10-es hozzászóló is írta, mert itthon az emberek többsége nem fizeti meg az extrákat és örül ha fapadosra telik, nyilván a Hondához is lehetett volna annak idején rendelni, de lespórolták.
18/21 anonim válasza:
#17 jogos, mert sem én, sem bármelyik ismerősöm nem vett még nem használtan autót. De azért ne tereljük a témát, annak idején rutinvizsgán nem ment át az, aki nem tudott emelkedőn visszagurulás nélkül elindulni. Értem én, hogy jelenleg 50 centi visszagurulást is enged a vizsgalap, de azt is lássuk be, hogy aki tud vezetni, az nem művel ilyet.
19/21 anonim válasza:
#18 így van, a kérdésre visszatérve bármelyik autóval el lehet indulni gáz nélkül sík terepen, még azzal is aminek fent fog a kuplungja, csak nagyon, nagyon, nagyon óvatosan kell a kuplunggal bánni.
20/21 anonim válasza:
#19 Igaz, 2.0 dízel, '96-os Corolla, 5. fokozatban elindultam vele. Sokáig csúsztattam, apám tuti nem örült volna, ha tud róla, de elindultam vele, és az 50 méteres utcánknak csak a felét használtam fel rá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!