Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért kell lenézni azt akinek...

Miért kell lenézni azt akinek csak pár hónapos a jogsija?

Figyelt kérdés

egyre gyakrabban találkozok ilyenekkel.

van aki a jogsijához egyből kapott tapasztalatot is?

aki ép ésszel gondolkozik nem nagyzolni akar meg felvágni az autó nyomatékával és pár tizezer km-t levezetett az szerintem jó vezető, sőt előfordulhat hogy sokkal jobb mint sok olyan ember aki 2 hétbe egyszer vezet de olyan biztos magába mert 20 éve van jogsija.

én is mindennap vezetek mióta van jogsim. kb másfél éve 40ezer km körül vezettem eddig. talán annyira nem tartozik már ebbe a kategóriába de akik most szerezték nemrég azokat miért kell csesztetni hogy ugyse vezet jól?

2010. szept. 28. 17:27
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Az rendben van, hogy valaki kezdő, mert senki sem kezd rögtön profin. De lenézni ezért valakit, ledudálni, leszorítani miért kell?? Segíteni kéne, hogy belerázódjon nem pedig elrettenteni.
2010. szept. 30. 22:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!