Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 1 éves 2 hónapos Opel Astra H...

1 éves 2 hónapos Opel Astra H Caravan Enjoy-t 25. 000 km-rel vennétek 3.200. 000 -ért?

Figyelt kérdés

Reális ár érte?

Gyönyörű az autó, 1,6-os, tempomat, digit.klíma, stb. Ismerőstől venném át. Jó ár ez érte? Köszönöm a válaszokat.

2010. júl. 16. 23:16
 1/10 anonim ***** válasza:

hasznaltauto.

nézd meg itt mennyiért mennek a hasonló korú hasonló futásteljesítményű ugyan ilyen autók, azt is figyelembe véve h minden autó aminek nem ismered az előéletét zsákbamacska. ugye a te esetedben szerencsére nem így van, tehát ez egy jó pont.

2010. júl. 17. 00:21
 2/10 anonim ***** válasza:
www.hasznaltauto.hu
2010. júl. 17. 00:21
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm. A használtauto.hu-n nagyon kevés egy éves Opel van, de azért találtam egyet-kettőt... Az ár úgy néz ki, rendben van. Köszönöm!
2010. júl. 17. 00:23
 4/10 anonim ***** válasza:
jah, és az előélettel kapcsolatban még, ne legyenek illúzióid, neten sok olyan "új" autó van amiben 1-2 év alatt 2-3száz ezer km-t is belehajtanak, a szervízkönyv sem feltétlen garancia az ellenkezőjére.
2010. júl. 17. 00:25
 5/10 A kérdező kommentje:
Borzalom... :( Kár, h nincs valami módszer arra ,hogy ezt ellenőrizni lehessen.. vagy hogy ne lehessen órát visszapörgetni.
2010. júl. 17. 00:26
 6/10 anonim ***** válasza:

külhonban ez nem divat, a hiba tehát a rendszerben van.

nyilván amit írtam az extrém eset, de létezik!

és könnyebb kifogni mint az ötös lottót, sokkal.. :D

szal az ismert előélet nagy kincs, akár némi felárat is megér

2010. júl. 17. 00:29
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor belevágok a "nagy kalandba" :) Az öreg kis Corsa-mat akarom nagyobbra cserélni.
2010. júl. 17. 00:32
 8/10 anonim ***** válasza:
kedjük ott hogy ennek az enjoy alapára enjoy felszereltséggel 4 millió 500 ezer forint örül van! nézz körül használtautó.hu-n , de szerintem az az ár eléggé elfogadható.
2010. júl. 17. 10:41
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!!! Sokat segítettetek, és "elővettem" a családom férfi tagjait is. Meg fogom venni. Köszi még egyszer!
2010. júl. 17. 14:01
 10/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Minden nap Bécsbe járok egy céges Skoda SuperB-el(1.9PDTDI), most pont egy éves és két hónapos-2009 május 25-én helyezték forgalomba és van benne 160.000 km.

Nézz utána, az az Opel nem volt-e céges autó,mert nálunk is H Caravan astrák vannak és most adjuk el őket( kb1-másfél évesek)

2010. júl. 17. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!