Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Jó ötlet szerintetek venni...

Jó ötlet szerintetek venni egy golf 6gti-t 4 millióért, vagy felejtsem el inkább és nèzzek egy pár éves hyundait?

Figyelt kérdés

Van egy 140.000km-es gti, viszont muszáj bele 98-100 as üzemanyagot tankolni, illetve kb 9-12 literes átlaggal jár el.

Egy ilyen autó fog adni élményt?

(Dsg váltó 2010-es, stage 1, 250le)

Vagy ráköltöm a gatyám is, és inkább vegyek egy 2015 körüli i30-at vagy 1.8 civicet?

Vagy valami mazdát esetleg 2.0 szívóval?

Vagy valami seat ibiza félét, ami 2017-18-ad, 1.2t-vel?

Évi max fél milliót szeretnék szervizre költeni, többet semmiképp.

Sőt, azt se bánnám, ha a kövi 1-2 évben nem kéne semmit, max egy olaj/szűrő cserét.

2022. nov. 1. 18:57
 1/5 anonim ***** válasza:

De minek 1.8-as? 1.6 mar elmegy 5-6 literrel 110 km/h-n.

Ford, Toyota, ezek jok. Ha Mazdat veszel, garantaltan kell ra kolteni. Seat, na ne viccelj mar. Kb. mintha direkt arra mennel, hogy sokat kelljen kolteni.

2022. nov. 1. 19:10
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem értem ,hogy hogy említendő egy lapon egy 2015ös i30 és egy 6os GTI.

A GTI-t csak akkor vedd meg ha bátor vagy, az első tulaj valószínű még nem, a második már lehet, de a harmadik már biztos hogy arra vette meg hogy majd jól megcsipszeli és ő lesz a faszagyerek meg durrogtatja meg minden ami szem szájnak ingere. Hiába a 140k km (már ha az annyi), bőven volt idejük szétrugni.

Szóval én ilyenbe nem mennék bele.

Na de a szívóig se kell lemenni, én maradnék a vw-nél a helyedben, 4 millióból vennék egy golf 6/7 2.0tdi-t inkább, jól koplal, kinyírni is nehéz, jól is megy.

2022. nov. 1. 19:20
 3/5 A kérdező kommentje:

Nem említhető egy lapon, de nem tudom eldönteni, hogy érdemes-e lemondani egy kis élményről a megbízhatóságért cserébe.

Dízelt nem szeretnék, mindenképp benzinesben gondolkozok.

Az új 1.0t motoros japánok vagy az 1.2-1.4tfsi-k mennyire megbízhatóak manapság?

Egy 2014-15 ös autót tudnék max megfizetni, és azok is 7-8 évesek.

Ha ezekre is biztosan kell költeni, inkább maradok a gti-nél, és legalább ad egy kis élményt cserébe.

2022. nov. 1. 20:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Eléggé megosztóak a downsizeos turbók, aki nem használja sokat azoknak tök jó! Az hogy érdemes e lemondani azt csak te tudhatod, nem látok bele a pénztárcádba
2022. nov. 2. 10:51
 5/5 anonim ***** válasza:

Vegyél 4 millióért egy 2.0 Scirocco-t és öröm bódottá.

Egyébként pedig azt döntsd el, min a fontosabb, a fillérb/szás vagy az autózás.

2022. nov. 2. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!