Jó ötlet szerintetek venni egy golf 6gti-t 4 millióért, vagy felejtsem el inkább és nèzzek egy pár éves hyundait?
Van egy 140.000km-es gti, viszont muszáj bele 98-100 as üzemanyagot tankolni, illetve kb 9-12 literes átlaggal jár el.
Egy ilyen autó fog adni élményt?
(Dsg váltó 2010-es, stage 1, 250le)
Vagy ráköltöm a gatyám is, és inkább vegyek egy 2015 körüli i30-at vagy 1.8 civicet?
Vagy valami mazdát esetleg 2.0 szívóval?
Vagy valami seat ibiza félét, ami 2017-18-ad, 1.2t-vel?
Évi max fél milliót szeretnék szervizre költeni, többet semmiképp.
Sőt, azt se bánnám, ha a kövi 1-2 évben nem kéne semmit, max egy olaj/szűrő cserét.
De minek 1.8-as? 1.6 mar elmegy 5-6 literrel 110 km/h-n.
Ford, Toyota, ezek jok. Ha Mazdat veszel, garantaltan kell ra kolteni. Seat, na ne viccelj mar. Kb. mintha direkt arra mennel, hogy sokat kelljen kolteni.
Nem értem ,hogy hogy említendő egy lapon egy 2015ös i30 és egy 6os GTI.
A GTI-t csak akkor vedd meg ha bátor vagy, az első tulaj valószínű még nem, a második már lehet, de a harmadik már biztos hogy arra vette meg hogy majd jól megcsipszeli és ő lesz a faszagyerek meg durrogtatja meg minden ami szem szájnak ingere. Hiába a 140k km (már ha az annyi), bőven volt idejük szétrugni.
Szóval én ilyenbe nem mennék bele.
Na de a szívóig se kell lemenni, én maradnék a vw-nél a helyedben, 4 millióból vennék egy golf 6/7 2.0tdi-t inkább, jól koplal, kinyírni is nehéz, jól is megy.
Nem említhető egy lapon, de nem tudom eldönteni, hogy érdemes-e lemondani egy kis élményről a megbízhatóságért cserébe.
Dízelt nem szeretnék, mindenképp benzinesben gondolkozok.
Az új 1.0t motoros japánok vagy az 1.2-1.4tfsi-k mennyire megbízhatóak manapság?
Egy 2014-15 ös autót tudnék max megfizetni, és azok is 7-8 évesek.
Ha ezekre is biztosan kell költeni, inkább maradok a gti-nél, és legalább ad egy kis élményt cserébe.
Vegyél 4 millióért egy 2.0 Scirocco-t és öröm bódottá.
Egyébként pedig azt döntsd el, min a fontosabb, a fillérb/szás vagy az autózás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!