Mi a véleményetek erről az autóról? Ér ennyit egy 20 éves dízel?
Szembejött velem facebookon.
Tény, hogy nagyon szép autó, és van gazdája, de ér ez ennyit?
Nekem nagyon tetszik, de nem tudom, hogy fizetnék-e érte ennyit. Vagy ez jó ár és én vagyok lemaradva?
Ezek a régebbi BMW-k nekem személy szerint annyira nem jönnek be. De ez szubjektív, nem is nekem kell, hogy tetsszen.
20 éves, sok km-es, annak idején behozott autó volt, szóval ki tudja valójában mennyi km van benne, csak euro3-as, dízel. Mindezt 2 milláért?! :O
Oké, hogy a használt autók ára is megy felfelé, de ez akkor is sok érte. Ennek az értékét 1-1,2-re saccolnám a mostani árak mellett. Ha annyira szuper állapotban van, akkor max 1,5.
Az, hogy ő mennyit költött rá, az az ő magánügye. Ne rajtad akarja visszahozni! Állásinterjún sem hozom fel, hogy azért kérek magasabb fizetést, mert eddigi életemben mennyi drága kaját ettem, milyen ruháim, mobiljaim, stb-m volt és azt most valahol vissza kell hoznom árban.
Ha a leírás fedi a valóságot, akkor megérheti. Kicsit kell alkudni.
Ez a km egyáltalán nem sok egy ilyen motornak. Elmegy ez még egyszer ennyit, ha karban van tartva. Lehet venni olcsóbban, és aztán locsolni bele a százezreket, míg végül drágábban jössz ki.
"Ha a leírás fedi a valóságot, akkor megérheti. Kicsit kell alkudni."
A hirdetés szövegében: "Az ár fix, nem alkuképes."
#5 Rád nagyon is tartozik hogy mennyit költött rá mert amit ő kicserélt rajta azt neked nem kell majd mégegyszer megcsinálni jó ideig!!Feltéve hogy normális alkatrészeket használtak és jól szerelték be.
Vagy szerinted mindegy az hogy megveszed az autót és ki kell cserélni a fél futóművet,fékeket stb-t 500ezerért mert bszták karbantartani és minden 20 éves rajta?Nyílván egy ilyen művelet után nem lesz 500ezerrel nagyobb az értéke de jobb lesz az állapota szóval növekszik az értéke.
#9, látom a lényeg nagyon átment...
Ezt írtam: "Az, hogy ő mennyit költött rá, az az ő magánügye." A többit te költötted hozzá. Egy szóval nem írtam olyat, hogy hallgassa el a karbantartási listát, a szervizszámlákat meg dobja tűzre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!