A futómű kiszakadása, kirohadása esetén mit kell csinálni a régi Swifttel?
Csak egy bontó által kiadott igazolás esetén vonják ki a forgalomból.
Ez tény. A 6-os nem érdekel mit ír, kamuzik.
Ma Magyarországon nincs olyan, hogy "azt csinálsz a ronccsal, amit akarsz".
Akkor vonják ki a forgalomból, ha egy bontó átvette. Pont.
Ez a tény. Blabla, rizsa nem érdekel.
13-mas, persze, az olyan farkas kamu. mert az is ordas nagy.. Nem kell mindent elhinni. 1.2 milla, hooogyne, peeersze, magának elbontja. muhaha.
Kérdező: ne kockáztass, nem éri meg szórakozni vele, életveszély. Elöregedett, elrohadt, lejárt az ideje. Add le bontóba, kapsz érte kis pénzt. Szerintem így jársz a legjobban.
Bontóba adni. Ilyenkor már általában nincs mihez hegeszteni. De ha meg is lehet valahogy tákolni, csak ideig óráig lesz jó. És olyan szilárdsága mint gyári új korában volt, már nem lesz.
Ha már olyan szintű a rohadás, hogy szerkezeti gondok vannak, a váz rothad, akkor az az autó élettartamának a vége, el kell engedni.
Régi swiftes vagyok 1 válaszom meg 1 kérdésem lesz.
A válasz a kérdeőznek: Nem érdemes foglalkozni vele, egyszerűen mégha találnál is rá embert és rálocsolnál egy valag pénz amihez már hozzányúlnak sosem lesz olyan tartos mint a gyári. Nincs mit tenni, venni kell egy garázsban tartottat és azt kitömíteni, üreg és alvázvédőzni.
a kérdés: Látom bontásban vannak itt szakértők KOMOLY választ kérek van olyan bontó ahol mondjuk adnának jó pénzt az öreg suzukiért? Budapesti vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!