Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A futómű kiszakadása, kirohadá...

A futómű kiszakadása, kirohadása esetén mit kell csinálni a régi Swifttel?

Figyelt kérdés
Ez ugye típushiba a régi Suzuki Swiftnél, hogy a bekötési pontok elrohadnak és emiatt kiszakad a felfüggesztés. Na de ha ilyen történik/történt, mit kell csinálni?

2022. okt. 31. 18:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
A bontó adhat igazolást bontásra (engedélyt), azt meg a tulajdonos kéri, ha akarja. De az is lehet, hogy eladod a bontónak fillérekért, ha gyorsan kell a pénz. Vagy bizományba adod bontónak, vagy bontod magad.
2022. okt. 31. 20:08
 12/19 anonim ***** válasza:
5: arra nem gondoltál, hogy a bontóban bontódott az autó?
2022. okt. 31. 20:09
 13/19 anonim ***** válasza:
76%

[link]

Csak egy bontó által kiadott igazolás esetén vonják ki a forgalomból.

Ez tény. A 6-os nem érdekel mit ír, kamuzik.

Ma Magyarországon nincs olyan, hogy "azt csinálsz a ronccsal, amit akarsz".

Akkor vonják ki a forgalomból, ha egy bontó átvette. Pont.

Ez a tény. Blabla, rizsa nem érdekel.

2022. okt. 31. 20:12
 14/19 anonim ***** válasza:
62%

13-mas, persze, az olyan farkas kamu. mert az is ordas nagy.. Nem kell mindent elhinni. 1.2 milla, hooogyne, peeersze, magának elbontja. muhaha.

Kérdező: ne kockáztass, nem éri meg szórakozni vele, életveszély. Elöregedett, elrohadt, lejárt az ideje. Add le bontóba, kapsz érte kis pénzt. Szerintem így jársz a legjobban.

2022. okt. 31. 20:18
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
3-mas: én meg a 30 éves autómat bontottam, majd vettem belőle egy vadonat újat :D
2022. okt. 31. 20:31
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Bontóba adni. Ilyenkor már általában nincs mihez hegeszteni. De ha meg is lehet valahogy tákolni, csak ideig óráig lesz jó. És olyan szilárdsága mint gyári új korában volt, már nem lesz.

Ha már olyan szintű a rohadás, hogy szerkezeti gondok vannak, a váz rothad, akkor az az autó élettartamának a vége, el kell engedni.

2022. nov. 1. 08:12
 17/19 anonim ***** válasza:
16os: és nem lehet tudni, hogy melyik létfontosságú alkatrész ment még gallyra. Nem sok ilyen van, sőt nagyon ritkán, de ha elképzeljük, hogy a kormánymű van így elrohadva és egy erősebb tekerésnél elenged, akkor szopóroller.
2022. nov. 1. 10:31
 18/19 anonim ***** válasza:

Régi swiftes vagyok 1 válaszom meg 1 kérdésem lesz.

A válasz a kérdeőznek: Nem érdemes foglalkozni vele, egyszerűen mégha találnál is rá embert és rálocsolnál egy valag pénz amihez már hozzányúlnak sosem lesz olyan tartos mint a gyári. Nincs mit tenni, venni kell egy garázsban tartottat és azt kitömíteni, üreg és alvázvédőzni.

a kérdés: Látom bontásban vannak itt szakértők KOMOLY választ kérek van olyan bontó ahol mondjuk adnának jó pénzt az öreg suzukiért? Budapesti vagyok.

2022. nov. 1. 12:14
 19/19 anonim ***** válasza:
Tyúkketrec, kutyaól, ha levágod a tetejét cabrio szerűen, akkor magaságyásnak megteszi :D
2022. nov. 21. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!