Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A futómű kiszakadása, kirohadá...

A futómű kiszakadása, kirohadása esetén mit kell csinálni a régi Swifttel?

Figyelt kérdés
Ez ugye típushiba a régi Suzuki Swiftnél, hogy a bekötési pontok elrohadnak és emiatt kiszakad a felfüggesztés. Na de ha ilyen történik/történt, mit kell csinálni?

2022. okt. 31. 18:19
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Leadni bontóba.
2022. okt. 31. 18:20
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor már nincs hova rögzíteni a futóművet, mert a bekötési pont környéke is elrohadt. Megcsinálni annyi munka lenne, hogy abból veszel 2 újabb Suzukit, és az se lenne tartós. Le kell adni a bontóba.
2022. okt. 31. 18:31
 3/19 anonim ***** válasza:
97%
Odaadni a gyereknek, hogy szedje szét, játszon vele. Másra nem jó. életveszély, rohadó autót használni. Vagy leadod bontóba, de ha van időd és energiád, akkor szedd szét, add el alaktrészenként ami menthető és vehetsz egy újat. Totálkáros renault scenic-et "kaptam" szüleimtől, haza lett szállítva, én meg szétszedtem és kb 1.2m Ft-ot csináltam a megmaradt alaktrészekből és azonnal megvették az autószervizek. Különben a bontó 150-ért vette volna be.
2022. okt. 31. 19:29
 4/19 anonim ***** válasza:
68%
Megjavítani még idejében az nem opció?
2022. okt. 31. 19:33
 5/19 anonim ***** válasza:
17%
És az 1.2 millából mennyit adtál egy bontónak, hogy a végleges forgalomból kivonáshoz kiállítsa a hamis igazolást?
2022. okt. 31. 19:36
 6/19 anonim ***** válasza:
0%
5: az autó már előtte ki volt vonva a forgalomból. Alapból, amíg az ügy le nem zárult hozzá sem lehet nyúlni. Ha nem értesz hozzá ne írj hülyeséget
2022. okt. 31. 19:54
 7/19 anonim ***** válasza:
48%
6-os vagyok: kártérítési ügy, ezt kihagytam. Addig nem szabad változtatni az autón, hiába csak a baleset előtti állapotát nézik az értékbecsléskor. Utána kivonják a forgalomból, mert egy totálkáros autóval mit kezdesz? azt se tudod melyik az eleje. Rendszámot le kell adni, utána azt csinálsz vele amit akarsz.
2022. okt. 31. 19:57
 8/19 anonim ***** válasza:
43%
#5. Ha egy autó totálkáros, azt kivonják a forgalomból bontási igazolás nélkül.
2022. okt. 31. 19:58
 9/19 anonim ***** válasza:
8: és a tulajdonos ha akarja ki is állíthatja a kertben dísznek :D
2022. okt. 31. 19:59
 10/19 anonim ***** válasza:
91%
Akár azt is.
2022. okt. 31. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!