Magasabb olajszint leszívása olajbeöntő nyíláson keresztül lehetséges?
Sikerült már megvenni a nyomtávszélesítős pogácsákat?
Voltál már Ukrajnában a piacon, aminek kérdezted a nyitvatartását?
Na ma sikerült végrehajtanom az évszázad mérnöki projektjét, kiszívtam a felesleges olajat a teknőből! Mármint, nem egy igazi teknő(s)ből a törpeharcsák segítségével! Ezt csak egy korábbi hozzászólónak írom!
Lehetséges, hogy több szám ugyanazt a személyt takarja, de válaszolok egyesével inkább.
#19: Nyilván van emelő a kocsihoz, ugye azzal amivel egy defektnél is kicserélhetném a kereket. De annyira kezdő vagyok ebben, hogy inkább meg sem próbálom. Lehetséges, ha a kényszer hozná akkor menne, de még véletlenül sem akarom elrontani az autót, hogy nem pontosan az emelési pontjánál emelem. Továbbá, ha ki is tekerném a csavart (nincs ilyen villáskulcsom se), akkor félnék, hogy nem tudnám pont úgy eltalálni, hogy ne lassan jöjjön ki belőle. Meg tényleg az egész nagy koszt tud csinálni, ha elrontom.
#20: Mint ugye írtam sikerült. Korábban amiket vettem, egy olajszívó pumpa volt. Ennek a csövének az átmérője 10 mm. Ma reggel megvettem a 3 mm-est és egyszerűen a 10 mm-es csövet majdnem a tövénél elvágtam, beletoltam a 3 mm-es verziót és szigetelőszalaggal alaposan körbetekertem. Lement a nívóhüvelybe frankón a 3 mm-es, majd a szívópumpát a tartállyal a motorvédő burkolat tetejére tettem. Azt hittem nem lesz ilyen sima, de pár mozdulat után nagyon könnyen jött felfelé az olaj, igaz vagy 560x kellettem pumpálnom mire kijött az a közel 4 dl (ennyivel öntöttem túl). Arra kellett csak figyelni, hogy a tartály folyamatosan próbált ugye befelé horpadni a vákum hatása miatt és ezért időnként kipattintottam a csövet belőle.
#21: Ez ugyanazért nem jó, amit a 19-hez is írtam.
#22: Pumpákat nem vettem sorba, abból csak egy kellett. A csövek darabja kemény 300 Ft volt szóval nem tétel. Az útiköltség meg nem volt, mert gyalog mentem a pár száz méterre lévő boltba érte, az autót meg végig a garázsban tartottam a projekt alatt. Elvittem volna szervizbe, ha ma nem járok sikerrel.
#23: Vagy eltévesztetted a kérdést, vagy még az enyémnél is jobb a humorod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!