kombit, vagy egyterűt szeretnék, opel astrát, ford focust, kia rio-t, opel merivát néztem, kb. 1,2-1,6 millió forintom van. esetleg jobb ötlet? német, japán, francia?
2008. dec. 23. 19:08
1/9 anonim válasza:
Nekem az egyterűek,terepjárók jönnek be. Ezért az egyterűbe a Zafírát javaslom. Ezek 6-7 évesen 1,5-1,8 mill. közt voltak felszereltségtől függően.
2008. dec. 23. 20:40
2/9 anonim válasza:
Nemet vagy japant vegyel, franciat ne.
2008. dec. 23. 21:28
3/9 anonim válasza:
Franciát semmiképpen :)
Skoda Fabia Kombi? Nekünk ilyen van, remek, kényelmes autó, hatalmas csomagtartóval, 3 évesen már vehecc ennyiért.
2008. dec. 24. 00:12
4/9 anonim válasza:
OFF: Melyek a francia kocsik?
2008. dec. 24. 14:47
5/9 A kérdező kommentje:
Renault Scenic, Peugeot 307 SW, Citroen Picasso... ez utóbbi nem tetszik, csak max a c4 picasso, de az meg árben nem jó..
2008. dec. 24. 15:26
6/9 anonim válasza:
nekem 2003-as opel astra caravanom van. nagyon szeretem. és elférek benne :-)))előzőleg ford volt, azzal nagyon sokat szívtunk, rengeteget költöttünk rá, végül ellopták :-(
én a japán autókra esküszöm egyébként.
2008. dec. 28. 15:23
7/9 anonim válasza:
Hát ha nincs sok pénzed, akkor vegyél opelt. Megbízható autó, csak hát rozsdásodik.
Nekem C-maxom van, annyit szívok vele, mint a torkos borz...
2009. jan. 28. 17:15
8/9 A kérdező kommentje:
Nos köszi a válaszokat!
Előszőr vettem egy Opel Astra Caravánt, de valami baja volt (elektronika) és megegyeztem az eladóval, hogy vegye vissza. Utána meg sikerült vennem egy Opel Merivát. Imádom, bár még csak egy hete megyek vele, nagyon meg vagyok elégedve..
Most eléggé lent vannak az autóárak, két hónapja nem vettem volna Opel Merivát 1,5-ért. Főleg nem 88e km-rel. (persze ha annyi, de úgy néz ki nagyon)
Szóval köszi.
2009. jan. 29. 06:22
9/9 anonim válasza:
Focus, Rio, a Rióról személyesen elmondhatom, hogy ha az a fontos, hogy legyen egy autód ami elvisz a-ból b-be attól jobb nincs! 90 000 ment bele 3 év alatt egy 1.3-ba, egyetlen hibája: Kiégett a helyzetjelző.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!