Bosch S4 52Ah akkumulátorom a mérés szerint 83%-os. 470A-ból már csak 399-et ad le a műszer szerint. Nem értek hozzá. Erre a télre vegyek újat vagy “elmegy” ez még?
Figyelt kérdés
2022. okt. 20. 20:17
1/4 anonim válasza:
Hány éves?
Szerintem még belefér, igaz nem én fogom tolni az autót.
Minden esetre van egy bikakábel nálam...
2/4 anonim válasza:
Ha 83%-os, én biztos nem dobnám ki. Az még teljesen jó. Bosch S5 volt nekem is tavalyig. Egy nagyon gazdagon felszerelt dízelben 9 évig húzta.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nem tudom hány éves, nem szereltem ki. Dátumot meg nem láttam rajta. Papírjai nincsenek, ezzel az akkumulátorral vettem az autót 3 éve.
2022. okt. 20. 21:21
4/4 anonim válasza:
Nem az a lényeg, hogy hány százalékos a terhelhetősége. A kocsi indítómotorja felvesz bizonyos áramot (személygépkocsi 150-200 Ampert). Ha az akku le tudja adni ezt az áramot, akkor elindul az autó, ha az akku nem bír ennyi áramot leadni, akkor nem indul az autó. A kapacitás már inkább mérvadó, hogy mennyi ideig és hányszor tudsz indítózni. Évekig jártam olyan akkuval, aminek a terhelővillával mért terhelhetősége alig 30% volt, mégis elindult.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!