Renault Megane I. facelift (1999-2002) mennyire jó autó manapság? Van itt olyan akinek van/volt ilyenje?
Figyelt kérdés
Mikre kell odafigyelni? Mik a jellemző hibái? Első autónak mennyire használható?2022. okt. 18. 18:51
1/6 anonim válasza:
Tele van hibalehetőséggel, inkább Suzukit ajánlanék első autónak.
2/6 anonim válasza:
Hogy lenne már jó, egy 20+ éves autó?!?
3/6 anonim válasza:
Igen, napi használósnak hajtok egy első generációs dízelt. Szépen haladunk a 400.000 megtett kilométer felé. Szeretem, mert nem rohad (pedig az enyém sérülve is volt), igénytelen, egyszerű, és megbízható. Teljesen élhető a mai napig. Nem igazán tudnék mondani jellemző típushibáról, apróságok vannak, de semmi komoly.
4/6 anonim válasza:
Ilyen korú autónál már nincs ilyen hogy mire kell odafigyelni, ugyanis mindent meg kell nézni az utolsó csavarig. Bárhol bármi baja lehet már. Telejsen értelmetlen a kérdés.
5/6 anonim válasza:
Ez éppen egy jó széria, megveheted
6/6 anonim válasza:
Nagyon jó ha olcsón kell autó, nekem volt, van pár nyűgje, de nem drágák és nem bonyolultak. Cserébe alapfelszereltség a 4 légzsák meg az ABS, meg a 80%-ban klíma is van és mivel agyon lett korrózióvédőzve gyárilag mind, gyakorlatilag rozsdásat alig találsz belőle. Kicsit unalmas autó az igaz, ha sportosságot vársz tőle, azt ne várj. :D Nekem 1.6 automata volt, szerettem, csak kicsit lett meg lassúnak is tartottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!