Opel Rocks-e vélemények? Illetve mit gondoltok arról, aki ilyet vezet? Mennyire jól használható Budapesten? Kinek éri meg?
Mivel nem haladja meg a végsebessége a 45km/h-t, ezért elég hozzá az AM jogosítvány is.
Nekem nincs jogosítványom, csak targonca jogosítványom (több típusra), mivel a munkámhoz kell…
B. kategóriás jogosítványt egyelőre nem is tervezek, nincs rá szükségem. De robogóban már egy ideje gondolkodom, hogy lecserélem rá a biciklit, mert már kényelmetlen, főleg télen és edzeni is akarok járni (totál felesleges ennyi kardio). És akkor most szembe jött velem ez… Ez még kényelmesebb és nyílván autópályára nem lehet vele felmenni, de az nem baj. 11.500 euró újonnan, ha minden igaz. Oké, egy robogónál drágább, de tényleg nagyon kényelmesnek tűnik. Pont annyi hely van benne ami nekem kell. Lenne rá pénzem is… Sima konoktorból is 100-ra lehet tölteni 4 óra alatt és 75 kilométert tud menni. Én napi 2*18 kilométert mennék vele, illetve hetente párszor +2*5 km-et edzőterembe… Télen, amikor nagyon nincs kedvem kerékpározni, akkor sem kéne fagyoskodni a buszmegállóban, na meg a BKK-t elve utálom mint a sz@rt…
Mit gondoltok? Jó lehetne egy ilyen nekem? Vagy maradjak a robogónál?
A B. kategória + rendes autó, nekem nem túl reális alternatíva.
Megláttam a képet a "kocsiról" és elröhögtem magam :D
Szerintem nyugodtan vegyél ilyet, mert sokkal kényelmesebb, használhatóbb (és persze drágább) alternatívája a robogónak.
Persze azt számítsd bele, hogy fogsz kapni bőven ledudálásokat, mutagatásokat, de szerintem sok embernek csak mosolyt fogsz csalni az arcára :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!