Opel Astra G mennyire használható az 1.2-es motorral? Nem túl kicsi ekkora kasztnihoz normál használatra?
Háááát.
Ha van benne klíma, és esetleg előzni szeretnél {ugy h megy a klíma} nem fog menni, de nagyon kicsi.
Én minimum egy 1.4-eset vennék.
Nekem egy 1.6-os FordFocus van az tökéletes, azért írom le mert bizony néha az 1.4-sem elég.
De egy ekkora kasztnihoz kicsi, és pénzkidobás.
Ennyit tudok, mert nem vagyok autó-szaki
Van. Lomha. Szarvele előzni. Figyelni kell az olajszintet. Vidéken használom, főleg munkába, napi 20-30km. Garantáltan 6 alatt fogyaszt alattam. Ha a motor jó, nagy baja nem lehet, 3 év alatt olajsapka, olajgomba, amit cserélni kellet benne. Tágas, 4-en Balatonra minimális üzemanyagból lementünk, visszajöttünk.
Fillérekért van hozzá minden, igazi filléraszó szaladgálós autó olyanoknak, akik inkább a családra, vagy hobbira költenék a fizetésüket a szerelők, kutasok helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!