GuestUser kérdése:
Artalmas ha benzin folyott a gumira?
Figyelt kérdés
Tankolas utan veletlen egy pisztoly nyomasnyi benzin folyott a gumira, felnire. 15 perc elteltevel sikerult automosot utba ejtenem es atmosni magasnyomasuval. Kell tartanom valamitol?2022. okt. 17. 18:26
1/6 anonim válasza:
Ha nem mostad volna le akkor sem.
2/6 anonim válasza:
Folyott?
A kérdésre: nem, semmi baja nem lett tőle. Ahogy az egyes írta, ha nem mostad volna le akkor sem lett volna gond. A benzin nem oldja a gumit.
3/6 anonim válasza:
Nem a gumit kell félteni, hanem hogy berobbanhat a benzin mert a gumi meleg, esetleg a fék is forró lehet!
Örülj hogy nem robbant be, mert ha tankoláskor a forró féktárcsára is ment volna belőle, begyulladt volna!
4/6 A kérdező kommentje:
Koszonom, ez utobbi igy belegondolva tenyleg ijesztonek hangzik. Szerencsere egyebkent nem hosszu autopalyazasbol alltam meg tankolni, hanem 10 percet mentem kb egy több órás parkolás után, nem mintha szamitana de dobfek van hatul :)
2022. okt. 17. 20:40
5/6 anonim válasza:
apoláris anyagoknak nem tesz jót az apoláris oldószer, de amilyen kis mennyiségről itt szó van az nem számít
6/6 anonim válasza:
Kis mennyiség, nem árt. A benzin se perc alatt elpárolog, mire kifizetted a tankolást, nyoma sincs. Persze ha éjszakára benzinben áztatnád a gumit, akkor valószínűleg nem lenne jó vége. Én a motorom tankját nem tudom megóvni a kósza 1-2 cseppektől, idővel a fényezést ez ki tudja kezdeni, de rövid távon nincs vele baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!