Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan kezdődött a robogós...

Hogyan kezdődött a robogós időszakotok?

Figyelt kérdés

Vettünk egy robogót vidéken, ami le volt akciózva használt, életembe előszőr űltem robogón és vezettem. Hát furcsa volt, persze kis mellék úton vezettem meg olyan utcában ahol nincs nagy forgalom egyáltalán. Most viszont felszállítattuk pestre egy ismerőssel a robogót mert itt lakom, és hát az az igazság h itt azért más a közlekedés, forgalom sokkal több autós van, ráadásul ahol lakunk körbe veszik utak és mindenhol autós, van olyan is ami több sávos út. Szóval kicsit elbátortalanodtam hogy vezessek még a robogót sem ismertem ki teljesen. És zavarna hogy én megyek 40el mondjuk mögöttem meg a sok autós nyomja a gázt, rám jön, Vagy előz és olyan kis oldal távolságot hagynak.Kicsit veszélyesnek érzem..meg olyan úgy érzem mint elefánt a porcelánboltban, hogy figyelni kell és vigyázni mindenre..

De jó kis robogó, szívesen vezetném meg el mennék vele helyekre, csak ilyen forgalomba.. stresszes számomra. Egyik barátom azt mondta hogy csak vezessek menjek vele, és gyakorlatot szerzek majd aztán rutin lesz szinte.

Ti nektek akik át álltak robogóra hogy ment előszőr forgalomba?

2022. okt. 17. 14:05
 1/2 anonim ***** válasza:

Vettem egy robogót, ráültem és használtam.

Munkába jártam vele Pesten, 50 perc BKV helyett 10 perc vigyorgás.

Először nyilván óvatosabb az ember, aztán megtanul forgalomban rendesen motorozni.

2022. okt. 17. 14:07
 2/2 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy nem robogózok. Normális motorom van, pofátlan robogósok mindig elém jönnek a pirosnál, meg persze nem ismerik a kerékpársáv fogalmát, de valahogy mindig mögöttem maradnak. Amúgy tényleg nem veszélytelen a belvárosi közlekedés két keréken, főleg, ha tényleg 40-nel mész. Majd megszokod. Én autóval is rühellem, csak motorral meg BKV-val vagyok hajlandó járni.
2022. okt. 18. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!