Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kinek milyen vicces emlékei...

Kinek milyen vicces emlékei vannak az oktató beszólásairól vagy, amit mondott/mondtatok neki?

Figyelt kérdés

Én mindig várom, hogy menjek vezetni, annyira jól érzem magam az oktatóval (idős már, kb. 50 év különbség biztos van) sokat nevetek a stílusán, és a beszólásain. :)

Nekem pl.:

1.

Oktató: Indexelj balra!

Én: -jobbra indexelek-

Oktató: Mondom balra!

Én: Jaa

újból megtörtént ez, utána megkérdezte tőlem, hogy Te ismered egyáltalán, hogy mit jelent a bal szó? Dőltem a nevetéstől. :D

2. Oktató: A kanyarban lassítsd!

Én: -nem lassítok, sőt adok is egy kis gázt-

Oktató: "Nevem"!!! Mondom lassítsd, enged el a gázt!

Én: -gyorsan levettem a lábam a gázról, és borultunk előre- :D nevettünk mindketten.

2022. okt. 15. 20:31
 1/8 anonim válasza:
100%

Nagy repülőimádó vagyok, és pont a reptér mellett haladtunk az elkerülőn.

Egyfolytában a felszálló gépeket lestem, aztán szólt az oktató, hogy most már jó lenne az utat is figyelni néha 😃

2022. okt. 15. 21:11
 2/8 anonim ***** válasza:
22%
Irigyellek, mert az oktatók nagy része bunkó vagy agresszív.
2022. okt. 15. 22:56
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Oktato mondta hogy jobbra indexeljek, erre en elkedtem balra indexelni. Erre mondja nekem: Tudod miert erre van a jobb oldal? mert en vagyok a jobb!
2022. okt. 15. 23:33
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy kereszteződésbe álltunk, szemben lévőnen jobbra, vagy balra lehetett csak menni... mondom az oktatónak, "nézd a majmot" nem is indexel h merre fog menni... erre ő "jó, de mi se" Gyorsan kibasztam balra az indexet és visítottunk... így leírva, nem tünik viccesnek, de akkor ott az volt
2022. okt. 16. 07:02
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
"Amíg csak nekem van jogosítványom, azt csináld, amit én mondok. Ha már meglesz a jogsid, azt csinálsz, amit akarsz."
2022. okt. 16. 09:16
 6/8 A kérdező kommentje:

Hát ezek nagyon jóók! :D

Jöhetnek még vicces sztorik is.

2# Gondolom akkor Neked nem volt jó oktatód. Sajnálom, hogy nem sikerült Neked úgy, ahogy nekem, vagy másoknak. :(

2022. okt. 16. 09:22
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Engem mindig miszterezett 😅

Országúti vezetésnél kérdezte, hogy mennyi a megengedett, mondtam, hogy 90 aztán vissza kérdezett, hogy akkor miért 110-el megyünk?

2022. okt. 16. 09:58
 8/8 anonim ***** válasza:
79%
Láttunk az út szélén egy tényleg nagyon undorító, útszéli fizetőst. És egyszercsak megszólal: “Fel nem tudom fogni, ki fizet ezeknek, ettől jobban jársz, ha beállsz a sarokba, és kivered” :D
2022. okt. 16. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!