Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autószerelők tudnátok segíteni?

Tibi930918 kérdése:

Autószerelők tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés
Sziasztok a nyáron vettem egy bmw316ti compactot kívülről semmi baja szép nincs rozsda rajta de most jelenleg az van hogy a kocsi rángat 1 esbe meg rükvercbe nem nagyon lehet vele elindulni 2ezres fordulatszám alatt vagyis nem mindig,meg eszi az olajat van néha egy kis kék füstje amikor beindítom utána elmúlik meg a napokban volt egy ilyen recsegő hang amikor benyomtam a kuplung pedált na az megint csak nem tudom hogy mi lehetett most nem recseg amikor benyomom.szerintetek sokba fájna megcsinálni eladjam vagy ne szerintetek?

2022. okt. 15. 11:02
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha eszi az olajat akkor megkell bontani a motort és az bizony elég húzós, de mégmajd lezsnek ott mindenféle járulékos költségek is amit most még nem lehet látni.

A recsegő kuplung is elő fog jönni hamarosan és azt is szét kell húzni.

Majd az is akkor derül ki mennyi az annyi.

De a rángatás is , kell egy diagnosztika és az majd lehet megmutatja hogy mi a baja.

De nyilván ezért adták el.

2022. okt. 15. 11:09
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen azt elfelejtettem leírni hogy ez az e46 os 2002 es évjáratú benzines compact
2022. okt. 15. 11:09
 3/8 A kérdező kommentje:
Autókereskedésből vettem.....többet nem fogok...átvágják az embert a "kíváló" állapottal
2022. okt. 15. 11:10
 4/8 anonim ***** válasza:
Vannak BMW-re specializálódott szervizek. Ott nézetném meg. Szelepszár szimmeringeket kell valószínűleg cserélni. Karter szellőztetőt meg kell nézni, vákuumcsöveket, stb. Nem kell egyből temetni az autót, és a következő vevőt átverni sem érdemes vele. A használt autó ilyen sajnos, lutri. Elkér 100-200ezer Ft-ot, utána rendben lesz. Nem valószínű, hogy kopás miatt eszi az olajat. A rángatás lehet egy egyszerű elöregedett cső. Esetleg a vezérlés igényelhet még cserét. Láncos, ezért zsebbenyúlósabb kicsit.
2022. okt. 15. 11:46
 5/8 anonim ***** válasza:
20 éves prémium márkától mit vársz? Az meg hogy nem nézetted át vásárlás előtt egy hozzáértővel csakis a te hibád, nem a kereskedésé.
2022. okt. 15. 12:23
 6/8 A kérdező kommentje:

4 esnek: köszi nekem is sokan a szelepszár szimmeringet mondták mert kevés km-es(megvan a könyv róla) meg nem gyenge nincs a hűtőfolyadékba se olaj keveredés meg a vizet se forralja.

6-nak:ez a baj hogy meg lett nézve...meg akkor még nem csinálta ezt a hibát ezt nemrég kezdte el sajnos mondjuk nem is ismerőshöz vittem a kocsit átnézetni mert nem igazán van ez az első kocsim.

2022. okt. 15. 14:01
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát vettél egy betegágyat, hagytad magad átvágni, nem mást kell hibáztatni, tanulni belőle. El kell vinni egy szerelőhöz, ami felméri nagyjából, aztán eldönteni, hogy megéri-e javítani, vagy eladni így
2022. okt. 15. 18:58
 8/8 A kérdező kommentje:
most csütörtökön viszem el egy szerelőhöz majd kiváncsi leszek rá hogy nagy baj van e vagy nem....mert nem viselkedik úgy a kocsi de kiderül.
2022. okt. 16. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!