Mi lehet ez a nagy átrendszámoztatási mánia? Miért nem
jó a régi? Ingyen van ez vagy hogy?
Figyelt kérdés
Fiatalabb, de használt 6-8 éves autóknál tapasztalom a környezetemben, hogy a régi 3 betű 3 számos rendszámot cseréltetgetik át a 4 betűs új formátumúra, de közben ugyanúgy használatban van mint előtte. Mi lehet az oka ennek?
Csak látásból ismert kollégák, a nevüket sem tudom ezért nem kérdezősködtem még, vagy lehet céges kocsi, nem is a sajátjuk?
Mert most foglalja be mindenki a saját rendszámot, hogy egyedi legyen, trendi, felvágós, stb. Audisok körében marha trendi lett az AU *címer* DI - *három szám* elrendezés, meg bármi, amit kitalálnak az autó tulajok.
2022. okt. 13. 12:47
2/9 anonim válasza:
Pont tegnap beszéltem egyuk kollégával, Ő azt mondta "mert ez olyan jó, menő".
2022. okt. 13. 12:54
3/9 anonim válasza:
Céges kocsinál nemhiszem, mert azokat általában csak bérlik. Lehet így akarják újnak feltüntetni az autójukat.
2022. okt. 13. 12:56
4/9 anonim válasza:
De a külföldről behozott régebbi autó is ilyen rendszámot kap (hisz most helyezik itthon először forgalomba), tehát nem biztos, hogy mindenki átrendszámoztat.
2022. okt. 13. 13:04
5/9 anonim válasza:
Feltűnési viszketegség. Kell az a 2 perc hírnév, amíg Jóska Pista a facebookon meg Instán megmutatja a spanoknak, hogy még rendszámot is cserélt a Bömösén, mert azzal csak jobban néz ki, mint a régivel, és ettől többnek érzi magát.
Annyit érdemes tudni még, hogy ha valakinek zászlós volt előtte (2004 előtti) akkor azt nem gyártják újra elvesztés esetén, hanem ilyen újfajtát adnak.
Természetesen nincs ingyen, 8500 Ft az új rendszám + 6000 Ft a forgalmi csere.
2022. okt. 13. 13:25
6/9 anonim válasza:
Elég ciki manapság 6 karakteres rendszámmal járni.
2022. okt. 13. 13:27
7/9 anonim válasza:
8lc osztájt végesztem, irni nemtook, joksim nics, de van bitpulom és mosmá uly rencámom is szovall én vok a leg menöb a vározsba kiss kugyáim
2022. okt. 13. 14:43
8/9 anonim válasza:
Az tetszik nekik jobban és megéri nekik azt a pár tízezret.
2022. okt. 13. 15:39
9/9 BeefEater válasza:
Meg azt hiszik, hogy a leharcolt 14 éves Golf így újnak tűnik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!