Mi ez a nagy mánia?
Golf közkedvelt a fiatalok körében, mivel olcsó, viszonylag szép és jól tuningolható, a dízelmotor jól gyorsul, és persze füstöl, mert az kell és szép.
Egyébként én nem hallok ilyet, maximum csak a te baráti társaságodban megy ez. Az én ismerőseim anno Passat 1.9 TDI-vel játszották el ugyan ezt. Majd kinövik, de ettől függetlenül első saját autónak jó lehet.
Másról nem is lehet hallani...
Hát én konkrétan még sehol sem hallottam ezeket.
A dízelben az erő kifejezést még sehol sem láttam.
Azért vagyok ebben a kategóriában, mert most csinálom a jogsit, közben nézegetek kocsit is, de ezzel a "mániával" nem találkoztam, szóval max a te baráti társaságodban kaphatták fel, biztos a helyi kemény csávónak volt valami ilyen benyögése, a többi meg majmolja.
Legfeljebb a neten látod ezt, ott meg kb. semmi se valós, mert ugyanaz a 20 ember beböfögi minden autós fórumba és olyan látszatot kelt, mintha mánia lenne... Sokan többes regisztrációval.
30ezer ember van a TDI Facebook oldalán, az autósok 1%-a kb. és nagy részük nem a füstokádó idióta azt is le kell vonni.
Nálunk se olyan menő a Golf, inkább Passat 1.9 TDI chippelve, turbócsere nagyobbra, akkora intercooler hogy a rend őrei 100 méterről is kiszúrják... :D Bár engem nem zavar, esetleg az kicsit, hogy okádja a füstöt, szerintem az inkább ortó, mintsem menő, de annyira nem vagyok otthon a dízel világban. :)
Amúgy a Golfimádat szerintem abból jön, hogy csinosra ki lehet pofozni, de én csak interneten találkozok vele.
Olcsó, egyszerű, kicsi, könnyű, ezért jól ugrik, tipikusan jó hülyegyerek autónak, kevés pénzből, és utána még elvisz bevásárolni is 3 csepp gázolajjal.
A füst baromság, de ez van. A fart can, meg az anti lag is baromság mégis van benzinesnél. A cooler ami leviszi a fejem az még menő is, a mozdonyturbó is menő, a chipeléssel rontják el amiért elkezd füstölni...
Meg valamilyen szinten a VW is hibás, amiért kitalálta agyhalott módon, hogy 2 liter feletti motor csak Audiba mehet. VR az belekerült 2.8-as méretben ebbe a bevásárlókocsiba, nem tudom dízelnek miért kellett megállnia 1.9-nél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!