Fánki *-* kérdése:
Hogy nevezzem el az autóm?
Figyelt kérdés
Mielőtt bárki bele kötne, lány vagyok. Kaptam egy BMW Z4-et narancssárga színű. Szeretnék valami hozzá illő nevet adni neki de egyelőre semmi értelmes nem jutott eszembe.
Köszi annak aki normálisan válaszol.
2022. okt. 9. 22:28
1/15 anonim válasza:
Pont az a lenyege, hogy TE nevezd el.
2/15 anonim válasza:
Ha mindenképpen nevet akarsz adni neki, majd megjön az idővel, nem kell erőltetni egy egyébként gyakorlatilag felesleges dolgot (mondom úgy, hogy az én járművemnek is van neve, de nem voltak miatta álmatlan éjszakáim). Majd ahogy összemelegedtek, találsz rá valami találót, pl. "Szervizjárat". :D
4/15 anonim válasza:
Ja, mondjuk ha tényleg lány vagy akkor nem.. de a fentebbi "szervízjárat" tényleg találó.
6/15 anonim válasza:
A miénk Lizi, mint Lízing. De a BMW-k Bömbik szoktak lenni nem? Lehetne Bambi vagy ismerek olyat, aki Sanyinak hívja.
7/15 anonim válasza:
Az én 90-es évekbeli Chevy-m beceneve "Benzintemető"...🤗
Legalábbis így szoktam rá hivatkozni🤷♂️
8/15 anonim válasza:
Gáláns (hmmm) "ajándék". Nevezd el arról akitől kaptad.
9/15 anonim válasza:
#8 lehet nem punciért kapta, hanem mert így volt a legkönnyebb megszabadulni a szervízudvarok gyakori ékességétől, meg az ezzel járó költségektől. :D
10/15 anonim válasza:
Pataki Dzserald Kerecsen
ha hölgy, akkor:
Szilágyi Gertrúdisz Modesztina
esetleg
Kovács Béláné
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!