Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Halottam, hogy ha félreállsz...

Halottam, hogy ha félreállsz autóval, akár egy percre is és jár a klíma, akkor megbüntetnek. ez miért van?

Figyelt kérdés
2022. okt. 9. 13:16
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
73%
Hát ha a jég rá van fagyva a szélvédőre, a száraz ronggyal kb. semmit sem érsz... akkor már inkább le lehetne önteni egy kanna langyosvízzel.
2022. okt. 10. 13:48
 32/47 anonim ***** válasza:
16%
Jaj istenem, most komolyan azon lesz a hiszti, hogy kinek mennyire fagy le a szélvédője, mert nincs garázs és nem hallott még jégkaparóról? Nem erről szólt a kérdés, hanem arról, hogy büntetnek-e, ha jár a klíma, erről asszociálva esetleg a motor hosszasan egy helyben, amire a válasz egyértelműen az, hogy Magyarországon nem. A maradékot sírjátok el anyunak.
2022. okt. 10. 13:51
 33/47 anonim ***** válasza:
37%

A jégkaparó sem ér jóformán semmit, ha nincs szerencséd még az üveget is felsérted vele. Tök jó hogy osztják itt az észt olyanok, akik télen minuszokban semmit nem vezettek meg soha nem lepte el a hó meg a jég a kocsijukat.

[link]

2022. okt. 10. 13:56
 34/47 anonim ***** válasza:
72%

Jaj igen persze. Elfelejtettem, hogy ez itt a GYIK-es autosok The most have beautiful csoportja.

-Itt fellelhetőek a the best közlekedők

-Itt mindenki a the best dinamikus sofőr

-Itt senki nem tötyörgős

-Itt mindenki egy mini fizikus best hozzáértő, szerelőket megszégyenítő autós harcos, vezetéstechnikai tréner

-Mindenki irritálóan tökéletes, a motor sosem jár 1 tized másodpercnél tovább

-The best szomszéd

-The best környezetkímélő

Istenemet arra kérem egyszer mutasson utat, hogy olyan tökéletes lehessek mint a facebook kommentelő, gyiken választ adó sofőrök.

Más igazság úgy sem létezik csak amit itt írnak. Jut eszembe közületek nem Jézuska valaki? Mert elvileg csak ő tökéletes

Szóval apa aki 25 éve vezet megkülönböztető jelzésű autót is többek között, hülyeségből mondta, hogy kicsit járassam mindig a motort indulás előtt. Bábom, hogy ráhallgattam. Sajnálom, hogy olyan családban élek ahol nincs garázs

Persze megtörlöm a szélvédőt szeretem ha kicsit csíkos lesz belül, nem fogom szennyezni a környezetet azért hogy kilássak. Meg a szomszédasszony is had aludjon, nem baj, ha ő hajnal 4-kor kint ordít az állatokkal. Én nem fogok zavarni senkit azzal, hogy a jobb kilátás miatt kocsit fújjam a szélvédőt. Irreális dolog. Felénk sem csinálja senki, nem is ismerek senkit aki ezt csinálja csak én vagyok ilyen hülye, de a gyiknek köszönhetően már tudom.

Köszönök mindent my most have beautiful gyik vezetési álom szakértőim. ❤️❤️❤️❤️❤️

2022. okt. 10. 14:02
 35/47 anonim ***** válasza:
16%
De ha te meg ennyire tudod, kaptál tanácsot és megfogadtad, akkor mégis mit keresel itt? Örülj neki, amúgy meg saját autójával csináljon mindenki, amit akar. Ráadásul olyan dolgokat írkálsz, amiket senki nem hozott szóba, hát istenem, hol érdekel engem, hogy a szomszédasszony milyen állatokkal hogyan frusztrál téged? Nevetséges vagy.
2022. okt. 10. 14:10
 36/47 anonim ***** válasza:
19%

Azért van különbség a kicsit járatod, és az üzemmelegre bemelegítés közt. :D

Valamennyit én is járatom őket. de nem üzemmelegre. :)

2022. okt. 10. 14:39
 37/47 anonim ***** válasza:
0%

Nevetséges vagy.

Megnevettettél. Szerelmes lettem belétek.

2022. okt. 10. 15:18
 38/47 anonim ***** válasza:
0%

Készülj a klímakatasztrófára!

És vele a kudarcra

Megmentjük a világot a járó motortól

Zászlonk alatt alszik majd minden szomszéd

Legyõzzük az párás és jeges üveg szellemét

Garázsunk határa a kék ég!

Jessie!

James!

A Gyakori Csapat fénysebességgel csap le az áldozatra.

Add meg magad most rögtön,

most rögtön vagy készülj a biztos halálra.

Miau! Úgy bizony, szavamra!

2022. okt. 10. 15:26
 39/47 anonim ***** válasza:
0%
#38 Az ugye megvan, hogy senki nem mondta hogy a klímakatasztrófa vagy a szomszédok alvása miatt ne merje senki járatni két percre a motort? Csak az összetett mondatok értelmezése, nem előre megalkotott poláris véleményekbe skatulyázása nyilván nehéz feladat egy többnyire funkcionális analfabéták által látogatott honlap felhasználóinak.
2022. okt. 10. 15:28
 40/47 anonim ***** válasza:
50%
Bocsánat szerelmem.
2022. okt. 10. 15:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!