Halottam, hogy ha félreállsz autóval, akár egy percre is és jár a klíma, akkor megbüntetnek. ez miért van?
A jégkaparó sem ér jóformán semmit, ha nincs szerencséd még az üveget is felsérted vele. Tök jó hogy osztják itt az észt olyanok, akik télen minuszokban semmit nem vezettek meg soha nem lepte el a hó meg a jég a kocsijukat.
Jaj igen persze. Elfelejtettem, hogy ez itt a GYIK-es autosok The most have beautiful csoportja.
-Itt fellelhetőek a the best közlekedők
-Itt mindenki a the best dinamikus sofőr
-Itt senki nem tötyörgős
-Itt mindenki egy mini fizikus best hozzáértő, szerelőket megszégyenítő autós harcos, vezetéstechnikai tréner
-Mindenki irritálóan tökéletes, a motor sosem jár 1 tized másodpercnél tovább
-The best szomszéd
-The best környezetkímélő
Istenemet arra kérem egyszer mutasson utat, hogy olyan tökéletes lehessek mint a facebook kommentelő, gyiken választ adó sofőrök.
Más igazság úgy sem létezik csak amit itt írnak. Jut eszembe közületek nem Jézuska valaki? Mert elvileg csak ő tökéletes
Szóval apa aki 25 éve vezet megkülönböztető jelzésű autót is többek között, hülyeségből mondta, hogy kicsit járassam mindig a motort indulás előtt. Bábom, hogy ráhallgattam. Sajnálom, hogy olyan családban élek ahol nincs garázs
Persze megtörlöm a szélvédőt szeretem ha kicsit csíkos lesz belül, nem fogom szennyezni a környezetet azért hogy kilássak. Meg a szomszédasszony is had aludjon, nem baj, ha ő hajnal 4-kor kint ordít az állatokkal. Én nem fogok zavarni senkit azzal, hogy a jobb kilátás miatt kocsit fújjam a szélvédőt. Irreális dolog. Felénk sem csinálja senki, nem is ismerek senkit aki ezt csinálja csak én vagyok ilyen hülye, de a gyiknek köszönhetően már tudom.
Köszönök mindent my most have beautiful gyik vezetési álom szakértőim. ❤️❤️❤️❤️❤️
Azért van különbség a kicsit járatod, és az üzemmelegre bemelegítés közt. :D
Valamennyit én is járatom őket. de nem üzemmelegre. :)
Nevetséges vagy.
Megnevettettél. Szerelmes lettem belétek.
Készülj a klímakatasztrófára!
És vele a kudarcra
Megmentjük a világot a járó motortól
Zászlonk alatt alszik majd minden szomszéd
Legyõzzük az párás és jeges üveg szellemét
Garázsunk határa a kék ég!
Jessie!
James!
A Gyakori Csapat fénysebességgel csap le az áldozatra.
Add meg magad most rögtön,
most rögtön vagy készülj a biztos halálra.
Miau! Úgy bizony, szavamra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!