Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mitől lehet ez az égett szag...

Mitől lehet ez az égett szag a hátsó keréknél?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Délelőtt elmentem vezetni és amikor kb 15 perc után megálltam és kiszálltam az autóból furcsa égett szagot éreztem először a bal aztán a jobb hátsó keréknél.Nem is égett szag volt sokkal inkább olyan mint ami hegesztés közbe szokott lenni.Egy Fiat Cromáról van szó 21 éves.Nem fékeztem nagyokat szóval nem tudom mi lehet a baj,de meglehetősen aggódok miatta...Valaki tudna segíteni?
2022. okt. 8. 14:46
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Beragadt a kézifék
2022. okt. 8. 14:48
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!Kb mennyi idő után fog elmúlani?
2022. okt. 8. 15:17
 3/10 anonim ***** válasza:
71%
Ahogy elviszed a szerelőhöz.
2022. okt. 8. 15:46
 4/10 anonim ***** válasza:
72%
#2 Mert szerinted az autó öngyógyító? :DD Annyi idő múlva fog "elmúlani", amennyi időbe telik megcsinálnod/megcsináltatnod.
2022. okt. 8. 15:47
 5/10 anonim ***** válasza:
72%

"Valaki tudna segíteni?"

Igen, egy autószerelő.

2022. okt. 8. 15:51
 6/10 anonim ***** válasza:
54%

" Kb mennyi idő után fog elmúlani? "

Ezen is röhögnöm kellett. 😂😅🤣

De lehet sírni kellene.

2022. okt. 8. 16:44
 7/10 A kérdező kommentje:
Az égett szagra gondoltam okoskák
2022. okt. 8. 16:46
 8/10 A kérdező kommentje:
Okoskák az előbb kimentem megszagolni ott ahol éreztem és már semmi szaga sem volt szarértők
2022. okt. 8. 16:51
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Fog a fék, természetes, hogy egy idő után elszáll a szag megállás után, de ha majd elindulsz, újra súrlódik. Ha így hagyod, magasabb költségekre lehet számítani, mintha most elvinnéd beállíttatni pár ezerért.
2022. okt. 8. 17:54
 10/10 A kérdező kommentje:
10-es egy szóval sem mondtam hogy enyém az autó ez az egyik.A másik miből vetted le hogy leszarom és hogy nem érdekel tudtommal ezt sem állítottam!!!Igen nem 21 éves az autó ebben tévedtem, de ahogy rámförmedtél te még biztos hogy sosem tévedtél életed során..
2022. okt. 8. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!