Seat Toledo/Leon (2004) Lehet valahogy törölni a check engine lámpát?
Figyelt kérdés
Egy kő kiütötte az olajkartert, a házunktól nem messze. Gyorsan hazamentem és alátettem egy edényt majd a másik autóval elmentem a dolgomra.
Mire hazaértem, nyilván az összes olaj kifojt belőle.
És mivel kb esélytelen volt hogy egyedül betoljam a műhelybe a bejáratnál lévő bukkanó miatt, így beindítottam kb 2-3másodpercre hogy beguruljak vele. És ekkor elkezdett világítani a lámpa. Viszont ami fura volt hogy az olaj lámpa nem villant be.. na mindegy..
Kapott új kartert, olajat, olajszűrőt, de a check engine lámpa ezután is megmaradt.
Lehet ezt valahogy törölni diagnosztikai eszköz nélkül?
2022. okt. 7. 21:21
1/1 anonim válasza:
Anélkül nem. De vidd el egy szerelőhöz, ahol csinálnak diagnosztikát, és kiütik neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!