Mennyit érhet egy 2003-as Seat Toledo?
1.9 TDi 90 lóerős változat, a legmagasabb felszereltségű, ezalatt értem digit klíma, 4 elektromos ablak, elektromos tükör, esőszenzor, kilépőfény, tempomat, ABS, kipörgésgátló,6 légzsák. 312.467km van az autóban, ami garantált. 2 napos műszaki van az autón, szigoritott vizsgán ment át (szúrópróba szerű ellenőrzés volt a vizsgaponton). 6000 kilometert futott olajcsere óta, elől hatul új lengescsillapitok, elől teljesen felujitott futómű, elől hátúl új féknyereg, fekbetet, elől új féktárcsa, hátúl még elmegy. Jéghideg légkondi, 1 perc után hideget fúj, ráadásúl automata mód is van hozzá. Minimalis rozsda van a jobb első sarvedőnél.
Kérdésem tehát az lenne, hogy mennyit érhet az autó? Koszonom a valaszokat!
Egy 18 éves autóról beszélünk. Szerintem most van mélyponton az ára, akármilyen jó is lehet.
12 év múlva érne valamit.
Ha ennyire tökéletes állapotban van szerintem tartsd meg. Vagy pedig tedd fel annyiért, amennyiért nem sajnálod, ha elmegy.
Harmadik lehetőség, ha már nagyon át szeretnél ülni másik autóba, hogy "benyeled" az árának egy részét. Annyiért teszed fel, hogy el is vigyék belátható időn belül, így hamarabb jutsz pénzhez, de többe is fog kerülni az autócsere.
"Igen, sajnos most nem tudnám eladni annyi penzert amennyit valojaban erne"
Márpedig ha nem tudod annyiért eladni, akkor nem ér annyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!