Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyit érhet egy 2003-as...

Mennyit érhet egy 2003-as Seat Toledo?

Figyelt kérdés

1.9 TDi 90 lóerős változat, a legmagasabb felszereltségű, ezalatt értem digit klíma, 4 elektromos ablak, elektromos tükör, esőszenzor, kilépőfény, tempomat, ABS, kipörgésgátló,6 légzsák. 312.467km van az autóban, ami garantált. 2 napos műszaki van az autón, szigoritott vizsgán ment át (szúrópróba szerű ellenőrzés volt a vizsgaponton). 6000 kilometert futott olajcsere óta, elől hatul új lengescsillapitok, elől teljesen felujitott futómű, elől hátúl új féknyereg, fekbetet, elől új féktárcsa, hátúl még elmegy. Jéghideg légkondi, 1 perc után hideget fúj, ráadásúl automata mód is van hozzá. Minimalis rozsda van a jobb első sarvedőnél.

Kérdésem tehát az lenne, hogy mennyit érhet az autó? Koszonom a valaszokat!

2021. júl. 30. 08:33
 1/7 anonim ***** válasza:
77%

Egy 18 éves autóról beszélünk. Szerintem most van mélyponton az ára, akármilyen jó is lehet.

12 év múlva érne valamit.

2021. júl. 30. 08:41
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos most nem tudnám eladni annyi penzert amennyit valojaban erne, de nem fogok 12 evet varni arra hogy megfeleljen.
2021. júl. 30. 08:46
 3/7 D. Brasco ***** válasza:
Hasznaltauto.hu ...rászűrsz a 2003-as toledokra aztan meglatod milyenek vannak fent es mennyiert.Az alapjan be tudod árazni a tiedet
2021. júl. 30. 09:06
 4/7 A kérdező kommentje:
Nincsen fent 2003-as Dízel Toledo, csak egy, az is csak a Stella felszereltsegű.
2021. júl. 30. 09:13
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha ennyire tökéletes állapotban van szerintem tartsd meg. Vagy pedig tedd fel annyiért, amennyiért nem sajnálod, ha elmegy.

Harmadik lehetőség, ha már nagyon át szeretnél ülni másik autóba, hogy "benyeled" az árának egy részét. Annyiért teszed fel, hogy el is vigyék belátható időn belül, így hamarabb jutsz pénzhez, de többe is fog kerülni az autócsere.

2021. júl. 30. 10:00
 6/7 anonim ***** válasza:

"Igen, sajnos most nem tudnám eladni annyi penzert amennyit valojaban erne"

Márpedig ha nem tudod annyiért eladni, akkor nem ér annyit.

2021. júl. 30. 10:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Én max 500 ezret adnék érte.
2021. júl. 30. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!