Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Seat Toledo 1.6 benzin vélemén...

Seat Toledo 1.6 benzin vélemények?

Figyelt kérdés

Üdv! Autóvásárlás előtt állok, nem ragaszkodom egy márkához. Szomszédnak egy 1.4 és Seat Leonja volt 2000 evj és utalta mindig rossz volt szerelőt hetente látogatta. Én azt gondolom, hogy kell kis szerencse is stb, ezért leon kizárva, de egy toledo 1.6 brnzinmotorral mennyire problémás? Úgy tudom erre épült a golf meg az A3 is anno, Toledo is 2002-es lenne Stella felszereltséggel.

Köszönöm ha meg osztod a tapasztalt véleményt vagy barmit ami segithet .

Love you eszpánnnyá forevőr!

#Seat , 2002, spanyolosan szép külső, Te amo, ibiza, Cordoba, leon,
2021. szept. 8. 18:30
 1/4 anonim válasza:
Nekem egy 4-es Golfom van, az 1.6-os BCB motorkódú motorral szerelt verzió. Tudtommal a Toledoban is megtalálható ugyanez az 1.6 BCB. Én nagyon ajánlom, különösebb problémája nincsen, víz-és olajfogyasztás nem jellemzi, HA rendszeresen karban van tartva, és hát az előélete is olyan. Típushiba a fojtószelep meghibásodása, azt egy tisztítással és egy új alapbeállítással helyre lehet hozni, utángyártottat viszont ne tegyél bele, mert az csak pénzkidobás lesz (tapasztalat). Csak a Pierburg márkájú mehet bele. Szerintem elég jól mozgatja ez a motor az autót, nincs vele gond.
2021. szept. 8. 18:49
 2/4 anonim válasza:
1-es vagyok. És jól fogyaszt. Megjártam vele Németországot, egy teli tankkal az autópályán elmentem 850 kilcsit, de ha nagyon ki akartam volna üríteni a tankot, lett az volna 900 is.
2021. szept. 8. 18:51
 3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat, ha ez nem jön össze a golf is tervben van :D
2021. szept. 8. 19:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt gondom soha a Seat-al azon kívül hogy ami műanyag az egy szemét még akkor is ha jól néz ki a műszerfalon vagy bármi más mint a patentok, vízdugók az alvázon például. Gondolom újrahasznosított szutyok ami reped, törik és magától megeszi a fene. Ettől függetlenül nyugodtan választhatod csak jó állapotú legyen.
2021. szept. 20. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!