Seat Toledo 2.3 V5 20V (AQN motorkódos) Vélemények, tapasztalatok, tanácsok, észrevételek?
Figyelt kérdés
Lassacskán eljön a vásárlás, és a toledo mellett döntöttem. Olvastam fórumokat, de nem sok véleményt találtam. Akinek van, vagy esetleg a konszernen belül ilyen típusú blokkot nyüstöl, elmondhatná a tapasztalatait. Nem haragudnék meg, sőt igazán hálás lennék!
Előre is köszi! :)
U.I.: Okoskodók (fos spanyol, szar a seat, cuprát vegyél, legroszabb blokk stb) , 14 éves tapasztalatlanok , kérem kíméljenek!
Köszönöm!
2018. márc. 4. 19:51
1/3 anonim válasza:
Toledo az egyik legjobb forma ;) főleg az 1m2! Ez a motor pedog nem rossz vàlasztàs. Szép a hangja, egész jót lép. Kicsit szervizigényes és dràga a fentartàs. Nagyon nézd meg mit veszel, akkor nem lesz csalódás, sok a széthajtott belőle, pedig nem nagy a vàlaszték.
2/3 A kérdező kommentje:
A szervízigényesség alatt mit értesz? Tipikus VW konszern hibák vagy esetleg komolyabb? A fenntartásával tisztában vagyok, valamit valamiért :D Viszont igen, azt sajnos én is látom hogy alig vagy szinte semmi választék nincs.
2018. ápr. 5. 17:17
3/3 anonim válasza:
Tipikus VW, ami a szervizt illeti, de a motornàl kicsit komolyabban bele kell nyúlni a zsebbe, vezérlés, gyertyàk és az olaj.Mindből csak a legfullosabbat érdemes beleborìtani és akkor nem lehet nagy gond. Persze az is kell hozzà,hogy az előző tulaja is foglalkozott vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!