Első autónak Mercedes-Benz C180 1995-2000 körüli évjárattal mennyire lenne jó választás?
Figyelt kérdés
Ez még a kockalámpás változat, ez tetszik.2022. okt. 5. 17:11
11/14 krwkco válasza:
Igen járnak. Az enyém is most ment át a 20 éves műszakiján. Lefizetés nélkül. Előtte kicseréltem az egyik rendszámtáblaizzót és felpolíroztam a műanyag fényszórókat.
De az ilyen autóhoz érteni kell. Mindig tudni kell, hogy van-e baja és nem szabad hagyni, hogy egy szerelő azt csináljon vele, ami neki a legkényelmesebb.
Sosem volt autód. Értesz hozzá?
Másrészt egy 20 feletti autót nem azért szoktak eladni, mert a tulajnak megtetszik a legfrisebben kijött új model. Hanem szinte mindig azért, mert már nem bírnak a hibáival. Az idősebb autó vétele akkor lesz sikertörténet, ha ezekkel a hibákkal megbirkózol, vagyis jobban értesz a javításhoz/javíttatáshoz, mint az előző tulaj. Van erre esély?
12/14 anonim válasza:
13/14 anonim válasza:
Mivel Suzukiba nem ólsz be ezért gondolom van bőven pénzed, és ha mondjuk a vételár 3 szorosát rá kell költeni sem okoz gondot, ez esetben vedd meg.
14/14 anonim válasza:
Szerintem itt alapvetően már eldőlt, hogy ilyet szeretnél… Csak egy jó tanács, vásárlás és egy fillér letétele ELŐTT mindenképp készüljön valamilyen átvizsgálás a kinézett autóról, ne legyen drága a vége. Ebben a korban egy tartósra tervezett autó is lehet már elhasználódott, szakértő meg fogja mondani, ér-e annyit amennyit kérnek érte, meg persze mire kell azonnal vagy rövidebb időn belül költeni rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!