Autóknál melyik szín a logikus választás pl. kosz és karcolások miatt? továbbá melyik színek "nem valók" fiúknak?
Kinek mi a tapasztalata, hogy milyen szín az amit sose venne mert nagyon látszik rajta minden folt vagy pl. a fekete nem jó választás mert nagyon melegszik a napfényre?
Továbbá mennyire "ciki" fiúnak piros/narancs autó? néztem Seat Ibizát de a munkatársaim szerint a tűzpiros csajos szín és hogy azt hiszik anyám kocsiját vezetem... tényleg van ilyen beidegződés? fiúnak csak fekete, szürke lehet?
A piros Ferrari is csajoknak való?
Ne foglalkozz vele hogy ki mit mond.
Talán a lila szín az ami nem szerencsés.
Nekem is tűzpiros kocsim van férfi létemre és baromira nem érdekel ki mit gondol. Pontosan az a célom hogy kitűnjön a tömegből ezáltal alacsony baleseti kockázattal bír. Fehér és sárga ugyanúgy jó.
Én például feketét, szürkét, zöldet nem vennék... unalmas és alig látható.
Akkor jó. Azt hittem ez valami nyílt dolog amiről nem tudtam, hogy a piros kocsi az csajnak vagy homokosnak való
Ha választani tudok akkor fekete/piros a befutó, a fehér/szürke sok volt a családban és iszonyatosan untatnak, a zöld valamiért taszít, a kék meg a kedvenc színem de mégis csak pár típuson mutat jól
3, Köszi, ezt az érvet ellopom. :D Nekem a narancsos/aranybarnás színek a gyengéim, családnak meg az a mániája (szerintem anyám olvashatta millió éve valami nőmagazinban), hogy nem szabad élénk színű autót venni, mert arra felfigyelnek a tolvajok, és tutira az én kocsimat fogják feltörni, ha az utcán áll.
Amúgy kérdező, nő vagyok, de sose jutna eszembe egy piros kocsiban ülő pasi láttán, hogy nem elég férfias. :)
Szerintem ez amúgy se színtől függ, hanem mondjuk matricázás vagy egyéb kiegészítők, amik csajossá vagy pasissá tesznek egy kocsit.
(Jó, mondjuk cukirózsaszínt azért ne vegyél :D)
Mondjuk az emberek fejében - 40+ férfiak - még az is általános, hogy kisautóval nem jár férfi, mert hogy az autó valami kombinál kezdődik... ezt nagyon sok fórumon olvasom nap mint nap
Oké, a Smart és Aygo szerintem is idétlen de egy Fiesta, Yaris, Ibiza szerintem nem csak nőknek való
Havernak van Skoda Octavia RS pirosban.
Konkrétan odavannak érte a csajok. Volt aki kérte, hogy vigye már el egy körre.
Seat Ibizából láttam már pirosban és abszolút nem nőies.
Talán narancssárgát nem vennék fiúnak vagy rózsaszínt. De a pirossal semmi baj. Sárgában is láttam már jót menő felnivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!