Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autóknál melyik szín a logikus...

Autóknál melyik szín a logikus választás pl. kosz és karcolások miatt? továbbá melyik színek "nem valók" fiúknak?

Figyelt kérdés

Kinek mi a tapasztalata, hogy milyen szín az amit sose venne mert nagyon látszik rajta minden folt vagy pl. a fekete nem jó választás mert nagyon melegszik a napfényre?

Továbbá mennyire "ciki" fiúnak piros/narancs autó? néztem Seat Ibizát de a munkatársaim szerint a tűzpiros csajos szín és hogy azt hiszik anyám kocsiját vezetem... tényleg van ilyen beidegződés? fiúnak csak fekete, szürke lehet?

2022. szept. 2. 21:17
 1/7 anonim ***** válasza:

A piros Ferrari is csajoknak való?

Ne foglalkozz vele hogy ki mit mond.

Talán a lila szín az ami nem szerencsés.

2022. szept. 2. 21:18
 2/7 anonim ***** válasza:
Szürke a legjobb a kosz, páldául sár szempontjából. A feketén világosan, a fehéren sötéten látszik meg a kosz. Bár felénk lakott egy srác, annak matt "sárszínűre" volt fújatva a kocsija, na azon semmi sem látszódott meg :D
2022. szept. 2. 21:35
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem is tűzpiros kocsim van férfi létemre és baromira nem érdekel ki mit gondol. Pontosan az a célom hogy kitűnjön a tömegből ezáltal alacsony baleseti kockázattal bír. Fehér és sárga ugyanúgy jó.

Én például feketét, szürkét, zöldet nem vennék... unalmas és alig látható.

2022. szept. 2. 21:42
 4/7 A kérdező kommentje:

Akkor jó. Azt hittem ez valami nyílt dolog amiről nem tudtam, hogy a piros kocsi az csajnak vagy homokosnak való

Ha választani tudok akkor fekete/piros a befutó, a fehér/szürke sok volt a családban és iszonyatosan untatnak, a zöld valamiért taszít, a kék meg a kedvenc színem de mégis csak pár típuson mutat jól

2022. szept. 2. 23:59
 5/7 anonim ***** válasza:

3, Köszi, ezt az érvet ellopom. :D Nekem a narancsos/aranybarnás színek a gyengéim, családnak meg az a mániája (szerintem anyám olvashatta millió éve valami nőmagazinban), hogy nem szabad élénk színű autót venni, mert arra felfigyelnek a tolvajok, és tutira az én kocsimat fogják feltörni, ha az utcán áll.

Amúgy kérdező, nő vagyok, de sose jutna eszembe egy piros kocsiban ülő pasi láttán, hogy nem elég férfias. :)

Szerintem ez amúgy se színtől függ, hanem mondjuk matricázás vagy egyéb kiegészítők, amik csajossá vagy pasissá tesznek egy kocsit.

(Jó, mondjuk cukirózsaszínt azért ne vegyél :D)

2022. szept. 3. 14:21
 6/7 A kérdező kommentje:

Mondjuk az emberek fejében - 40+ férfiak - még az is általános, hogy kisautóval nem jár férfi, mert hogy az autó valami kombinál kezdődik... ezt nagyon sok fórumon olvasom nap mint nap

Oké, a Smart és Aygo szerintem is idétlen de egy Fiesta, Yaris, Ibiza szerintem nem csak nőknek való

2022. szept. 4. 12:23
 7/7 anonim ***** válasza:

Havernak van Skoda Octavia RS pirosban.

Konkrétan odavannak érte a csajok. Volt aki kérte, hogy vigye már el egy körre.

Seat Ibizából láttam már pirosban és abszolút nem nőies.

Talán narancssárgát nem vennék fiúnak vagy rózsaszínt. De a pirossal semmi baj. Sárgában is láttam már jót menő felnivel.

2022. szept. 4. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!