Melyik autó lenne jó választás kényelmi szempontból?
Figyelt kérdés
Alacsony vagyok 154cm szeretem a három ajtós fiatalos autókat de az se baj ha nagyobb az autó, csak lássak ki belőle. :D
A kicsi autók gyengék és nagyon kényelmetlenek rossz úton, szóval olyat nem szeretnék. Ami tetszik az AudiA3, Toyota Corolla, Volkswagen Golf, de egyiket se vezettem még.
2022. szept. 24. 08:09
1/2 anonim válasza:
Tökmindegy, kb egyik sem nyújt többet a másiknál. Próbáld ki őket, ne mi döntsük el helyetted
2/2 anonim válasza:
Az A3 lesz a legcsendesebb, legkényelmesebb, az mégis egy prémium autó. A Toyota jellemzően puritánabb a német autóknál, cserébe ritkább a problémás motorváltozat belőle. De nem mindegy az sem, hogy melyik generációkat hasonlítjuk össze. VW csoportos autóknál érdemes utánanézni, melyik motorváltozat ajánlott. Ha jót fogsz ki, lehet akár olyan megbízható, mint egy japán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!