Tényleg akkora szégyen, ha valaki nem vezet autót?
Egyáltalán nem szégyen, csak Magyarországon elég sok begyepesedett, egyszerű gondolkodású ember van: "majd úgyis kell egyszer, egy férfi vezessen (jó te lány vagy, tudom)" stb.
Nekem 30 évesen lett meg férfiként, csak azért csináltam meg, mert a családi cégünknél dolgozom, és nem volt képem nemet mondani.
1 éve van jogsim, azóta is gyűlölök vezetni. Csak akkor vezetek, ha terepre megyünk, a hétköznapokban biciklizek, gyalogolok vagy buszozok. én is szétszórt vagyok, nehezen koncentrálok, de azért megtanultam normálisan vezetni, de sztem semmi értelme.
úgy lefáraszt a vezetés, mint ha ledolgoznék egy napot, előző már görcsben van gyomrom, és googlemapsen megnézem, hol merre menjek majd stb.
A vicc az, hogy a vezetésoktatóm, ismerősöm mondogatták, hogy "meglátod, majd ha esik, kocsiba ülsz majd te is" :D hogyne. azóta 10x jobban megbecsülöm, ha busszal mehetek, és nem nekem kell vezetnem.
nem ismerlek, így nem tudom, van érzéked hozzá, de az olyanok, mint én, sztem totál felesleges letenni a jogsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!