Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szègyen vissza menni az...

Szègyen vissza menni az oktatóhoz gyakorolni , ha èrdemlegesen nem vezettem mióta jogsim van ?

Figyelt kérdés
Több mint kèt ève van jogsim, azóta nem vezettem egy mètert sem. Tegnap ràszàntam magam a pàrommal ,de elèg ijesztő èlmèny volt mindkettőnknek. 5-6 km-et mentem egy kisvàrosban, aztàn lefulladtam hàromszor ès egyszerűen nem tudtam elindítani a kocsit , szóval helyet cserèrtünk pàrommal. Se előttem, se mögöttem nem volt senki,szóval nem tartottam fel szerencsère senkit. Alapvetően úgy èrzem , mèg vàltani is elfelejtettem ès tök furcsa volt,mert 30-nàl úgy èreztem mintha szàguldanèk ès nem èn irànyítanàm az autót.Pàrom szerint jobb lenne vissza menni az oktatóhoz pàr órára. Szívem szerint mennèk de cikinek èrzem , nem hallottam mèg ilyenről. Munkàba jàràshoz kellene a tudàs, oda-vissza kb. 10 km. Van sajàt autóm is.
2021. ápr. 6. 13:22
 1/9 anonim ***** válasza:
65%
Nem kell visszamenni, próbáljátok meg hogy vidékre mentek ki valami kis forgalmu mellékútra és ott gyakorlod, szokod újra a járműkezelést. Amikor az már megy akkor meg nem csúcsforgalomba bementek a városba.
2021. ápr. 6. 13:25
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Csak te érzed cikinek, azok az oktatók, akiknek belefér az idejükbe, vállalnak ilyet, csak meg kell kérdezni, mennyiért.

Ha ilyen nyögvenyelősen ment az ismétlés, és te magad sem érzed biztosnak a vezetésedet, akkor mindenképp érdemes oktató mellett felfrissíteni.

2021. ápr. 6. 13:25
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2021. ápr. 6. 13:29
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Van ilyen frissítő oktatás, direkt, célzottan. Nem vagy egyedül. :)

Én is gondoltam rá, hogy majd pár órát kéne vennem, ha visszatérek a vezetéshez.

Unokatesóm megcsinálta anno a jogsit, de nem vezetett, mert félt. Évekig nem vezetett. Mikor apukája nagyon beteg lett, és gyakran kellett vinni vizsgálatokra, rákényszerült, hogy vezessen. Vett egy oktatótól pár órát, azóta mer közlekedni autóval.

Nem vagy egyedül, pár gyakorlat frissítő óra jót fog tenni biztos. :)

2021. ápr. 6. 13:34
 5/9 anonim ***** válasza:
42%
Fölösleges oktatóhoz menni, menj ki egy kihalt tesco parkolóba vagy valami hasonlóba és gyakorolj ozz.
2021. ápr. 6. 13:49
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Az a szégyen, ha telibeversz valakit, vagy az emelkedőn visszagurulsz és levered a mögötted jövő rendszámtábláját, az nem ha szükséged van némi gyakorlatra.
2021. ápr. 6. 14:10
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Azok abból élnek hogy minél többen mennek hozzá vezetni.

Még örül is neki.

2021. ápr. 6. 14:32
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Vannak kifejezetten jogsi utáni oktatásra szakosodott oktatók is...
2021. ápr. 6. 15:06
 9/9 anonim ***** válasza:
#5: ismered a rutin és a forgalom közti különbséget?
2021. ápr. 7. 07:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!